Saki ardievas tūskai un vēdera taukiem, novērs diabēta un hipertonijas rašanos! Lieto šos līdzekļus un iegūsti 100 % rezultātu!

Tūskas un liekais svars zog mūsu veselību un dzīvesprieku! Neļauj tam notikt!

Mūsu organisms nevar eksistēt bez taukiem! Tauki ir mūsu enerģijas glabātuve, taču pārmēŗīga tauku uzkrāšanās rada nopietnus draudus veselībai. Aptaukošanās veicina diabēta un hipertonijas rašanos.

Atbrīvoties no liekajiem vēdera tauciņiem – grūts uzdevums, taču ar fizisku vingrinājumu palīdzību un sabalansētu, vitamīniem, minerālvielām, šķiedrvielām un antioksidantiem bagātu uzturu, tas ir iespējams. Tas viss būtiski paātrina vielmaiņu un palīdz dedzināt taukus.

Dzīvojiet aktīvu dzīvesveidu, pareizi ēdiet un ESIET VESELI!

Mēs rekomendējam jums šos dabīgos produktus, kas tad būs jūsu palīgi cīņā ar aptaukošanos, tūsku un liekā šķidruma uzkrāšanos.

Artišoka tēja.

1 ēdamkaroti artišoka lapu aplejiet ar 1 litru vāroša ūdens. Pagaidiet, lai ievelkas. Dzeriet 200 ml tējas 3 reizes dienā.

Zaļā tēja

Tā ir plaši pazīstama tēja, kas paātrina vielmaiņu. Dzert trīs reizes dienā starp ēdienreizēm.

Apelsīns

Apelsīns ir ne tikai bagāts vitamīniem, bet darbojas arī kā urīndzenošs līdzeklis. Notievēšanai ieteicams izmantot augļa mīksto daļu, jo izspiežot tikai sulu, jūs neizmantojiet šī augļa derīgās šķiedrvielas.

Ananāss

Ananāsu rekomendē ēst no rītiem.  Tam piemīt urīndzenošas īpašības, kas palīdzēs atbrīvoties no liekā šķidruma organismā un novērsīs tūskas rašanos.

Citrons

Bagāts ar vitamīnu C, šis auglis ir spēcīgs antioksidants. Rekomendē dzert no rītiem glāzi ūdens ar citronu sulu.

Ingvers

Paātrina  vielmaiņu, kas ļauj atbrīvoties no taukiem.

Kanēlis

Mazina tieksmi ēst saldumus un uzlabo vielmaiņu.

Papaija

Regulē zarnu trakta darbību, kas ir ļoti svarīgi, lai atbrīvotos no liekajiem taukiem vēdera daļā. Var pagatavot ananāsu – papaijas sulu. Paņemiet augļus vienādās dalās un sajauciet blenderī  kopā ar ūdeni.

Pētersīļi

Pētersīļi palīdzēs cīņā ar tūskām un šķidruma uzkrāšanos. Iekļaujiet savā uzturā kā svaigus, tā kaltētus pētersīļus. Starp citu, var pagatavot arī novārījumu un dzert pa glāzei 3 reizes dienā.

Avots: vrutmilife.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru