Šajā brīdī viņš apzinājās, ka mīl… Iemīlēšanās horoskops

Auns

Tas bija brīdi, kad viņš apstājās, lai paskatītos uz jums ar mīlestības pilnām acīm, un pēc brīža viņa sirds uzliesmoja ar liesmu, un viņš saprata, ka spēj iekarot visu pasauli, bet jūsu dēļ noliks savu zobenu un nometīsies jūsu priekšā ceļos.

Vērsis

Šajā brīdī viņš sajuta, ka vienīgā drošā vieta ir blakus jums. Tieši tad viņš saprata, ka riskēs ar visu dēļ iespējas būt ar jums.

Dvīņi

Tas bija brīdis, kad viņš nolēma apturēt mirkli, lai saprastu, ka jūs esat viņas sirds pavēlniece, un viņš ir gatavs darīt jebko, lai mūžīgi klausītos jūsu balsī.

Vēzis

Tas bija brīdis, kad viņš paskatījās uz jums un saprata, ka ir atradis savas mājas un vairs nekontrolē savu sirdi, iedomājotos atkailinātu emociju kamolīti, kas tiecas savienoties ar jums vienā veselumā.

Lauva

Tieši tajā brīdī viņš saprata, ka mīlēt jūs ir gods, kuru viņš cer iegūt, kad deva priekšroku sagaidīt daudzos saullēktus un saulrietus kopā ar jums.

Jaunava

Tajā brīdī viņš nojauca sienu, kas aptvēra viņa sirdi, lai ielaistu jūs tajā. Tad viņš atbrīvojās no savām bailēm un ļāva jums viņu ieraudzīt tādu, kāds viņš ir, ar visiem trūkumiem un labajām īpašībām.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru