Rudens – laiks vākt lapas. 25 aizraujošas foto idejas

Rudens patiešām ir brīnumains gadalaiks. Pie tam ne tikai romantikai, bet arī tiem, kam patīk strādāt ar rokām. Šī sezona dāvā mums ļoti daudz dabas materiālu, kurus, izmantojot fantāziju un pacietību, var pārvērst brīnišķīgos izstrādājumos, aplikācijās vai mājas dekoros.

Pastaigājoties pa kritušu lapu noklātu parku, jums ir iespēja ne tikai labi pavadīt laiku, bet arī savākt kaudzīti krāsainu lapu, kuras varēs vienkārši ielikt vāzē, vai arī pamēģināt tās pārvērst par kaut ko īpašu.

Starp citu, arī skolās un bērnudārzos nereti tiek uzdots uzdevums, izveidot kaut ko no lapām, tāpēc tā ir lieliska iespēja pavadīt laiku kopā ar bērnu ārā, svaigā gaisā, vācot rudens dāvanas.

Mēs esam apkopojuši 25 idejas, ko var izveidot no rudens lapām, čiekuriem, zīlēm un riekstiem, varat burvīgi pavadīt laiku kopā ar bērnu.

  1. Pamēģiniet izveidot tauriņu no rudens lapām. Šis vienkāršais veids būs pa spēkam pat vismazākajiem. Vienīgi, pirms tam nāksies lapas izkaltēt un nospiest, ieliekot uz dažām diennaktīm starp grāmatu lapām vai nospiežot ar citas preses palīdzību.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru