Rudens – laiks vākt lapas. 25 aizraujošas foto idejas

  1. Lūk, šādu neparastu gliemezi var izveidot no atšķirīgas formas un krāsas rudens lapām.
  2. Izmantojot papīra vai kartona figūru caurduri lapām, var panāk patiešām fantastisku rezultātu.
  3. Īpaši rudenīgu atmosfēru mājās var radīt sveces. Izmantojot stikla burku, lapas un lentītes, jūs spēsiet māju piepildīt ar mājīgumu un siltumu.
  4. Rudenī kastaņi ir it visur. Ļaujiet vaļu bērna fantāzijai, apgleznojot kastaņus ar dažādām cilvēku sejām vai dzīvniekiem – droši var apgalvot, ka bērnu būs atraut no šīs nodarbes.
  5. Izveidojot šādu mīlīgu ezīti, jūs uzlabosiet garastāvokli gan sev, gan bērnam uz visu dienu.
  6. Dažādu krāsu un formas lapas ļauj jūsu fantāzijai darboties. Kopā ar bērnu variet izveidot veselu zoodārzu – bērnam šis liksies pasakains piedzīvojums.
  7. Šī ideja noderēs ne tikai bērniem, bet arī var kalpot par dekoru dāvanai pieaugušajam.
  8. Ar kritušu lapu palīdzību var izveidot rudenīgas ainiņas. Uz lapas vienas puses nepieciešams uzklāt krāsu, bet pēc tam to pielipāt pie papīra lapas. Sajūti sevī mākslinieku, nepieliekot gandrīz nekādas pūles.
  9. Nebaidieties eksperimentēt ar materiāliem. Piemēram, lai izveidotu šādu te koku, jums būs jāņem šķēres          un jāsagriež rudens lapas sīkos gabalos. Uzzīmējiet koka stumbru ar akvareļu krāsām, ļaujiet tam nožūt, bet vēlāk lipiniet sagrieztās lapas klāt koka zariem.
  10. Maz drusciņ līmes, plastilīna, fantāzijas un burvības – un parastas zīles pārtop par miniatūru tējas servīzi vai pasaku tēliem!
  11. Bet no čiekuriem un līdzīgiem dabas materiāliem jūs kopā ar bērnu varēsiet radīt veselu pasaku pasauli!

Tiem, kuri vēlas pārbaudīt savas spējas, ir atrodami arī krietni sarežģītāki varianti. Sākumā būs nepieciešams uzzīmēt sievietes siluetu, bet pēc tam pielīmēt lapas tā, lai lapas vienā krāsā mēreni pārietu nākamajā. Tas palīdzēs radīt apjoma efektu. Lai ko tādu izveidotu, būs jāpacenšas, bet gala rezultāts būs tā vērts, lai to piekarinātu pie sienas vai ieliktu rāmī.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru