“Rīgas Dzirnavnieks” Dziesmu un deju svētku dalībniekiem piegādās 30 tūkstošus batoniņus

AS “Rīgas Dzirnavnieks” uzvarēja iepirkumā par aptuveni 30 tūkstošu “Herkuless” auzu pārslu batoniņu piegādi Vispārējo latviešu Dziesmu un Deju svētku dalībniekiem.

Anita Skudra, AS “Rīgas Dzirnavnieks” ģenerāldirektore: “Mēs paši un mūsu bērni esam svētku dalībnieki, tāpēc ļoti labi apzināmies, kāds ir spēku izsīkums starp mēģinājumiem un pārbraucieniem. “Herkuless” musli batoniņi būs labs energijas avots ikvienam mūsu svētku dalībniekam, lai ātri un uz ilgāku laiku atgūtu spēkus un varētu sniegt labāko sniegumu. Tas, ka esam izvēlēti kā viens no šo svētku sadarbības partneriem, ir liels pagodinājums mums kā Latvijas ražotājam.”

Sadarbība paredz, ka “Rīgas Dzirnavnieks” piegādā “Herkuless” musli batoniņus ar meža ogām un jogurtu. Svētku dalībnieki saņems musli batoniņus līdzņemamās pakās, papildinot to uzkodu saturu – maizi ar kausēto sieriņu, gurķus, žāvētu augļu maisījumus u.c.

AS “Rīgas Dzirnavnieks” ir viens no lielākajiem graudu pārstrādātājiem Baltijā. Uzņēmums ražo un pārdod graudu pārstrādes produktus – visu veidu kviešu un rudzu miltus, miltu maisījumus, pārslas, placinātus graudus un putraimus industriālajiem patērētājiem, kā arī fasēto produkciju individuālam patēriņam ar zīmoliem “Hercogs”, “Herkuless” un “Īsta Saimniece”.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru