Rīga Plaza atklāts zinātkāres centrs bērniem un jauniešiem

Modes un izklaides centrā Rīga Plaza no šodienas, 22.jūnija, jaunatvērtajā zonā apmeklētājiem pieejama Zinoo aktivitātes telpa. Centrā ir pieejami aizraujoši eksponāti, kas ļauj aktīvi izpausties gan centra mazajiem, gan lielajiem apmeklētājiem. Zinoo aktivitātes telpa darbosies līdz septembrim un to izmēģināt bez maksas varēs ikviens interesents.

Jaunā Rīga Plaza Zinoo aktivitātes telpa ir radīta īpaša atpūtas un izzināšanas vieta visiem, kurus rosina dabiskā ziņkāre par sevi, apkārtējo pasauli un tehnoloģijām. Zinoo aktivitātes būs īpaši aizraujošs piedzīvojums bērniem un jauniešiem, darbojoties gan kā izklaides elements, gan veicinot inovatīvu ideju rašanos. Zinoo aktivitātes telpa atrodas Rīga Plaza jaunajā zonā, kur nesen savas durvis vēris arī lielveikals Maxima XXX.

Centrā var izmēģināt dažādas aktivitātes: pabraukt ar greizo skrejriteni, uzbūvēt tiltu, izgatavot un izmēģināt, kā lido lidmašīna un raķetes, uzspēlēt florbolu un iedarbināt gaisa lielgabalu. Ikviens ir gaidīts Zinoo aktivitātes telpā, lai iemēģinātu savu roku zinātnes lauciņā.

“Šajā mēnesī esam priecīgi par jaunās iepirkšanās zonas atklāšanu, ko ar lepnumu atrādām saviem klientiem – tajā radītas 40 jaunas tirdzniecības vietas un šobrīd mājvietu atradusi arī Zinoo aktivitātes telpa. Jaunās zonas dizains ir plašāks un pārskatāmāks ar vēl nebijušu iepirkšanās pieredzi – pārtikas tirdziņš, atvērtā plānojuma kulinārijas, konditorejas un kafejnīcas, kā arī daudz jaunu un nebijušu veikalu. Centra apmeklētāji noteikti vēlēsies satikt arī jaunās kafejnīcas Blenderis talismanu, kas bieži tagad sastopams mūsu telpās – labradora kucēnu Blendiju,” norāda Rīga Plaza mārketinga vadītāja Urzula Spickus.

Par modes un izklaides centru Rīga Plaza

Rīga Plaza (www.rigaplaza.lv) ir viens no lielākajiem tirdzniecības centriem Latvijā, kas apmeklētājiem atvērts kopš 2009. gada 31. marta. Tirdzniecības centrs ar 50 000 m2 lielu tirdzniecības un izklaides vietu platību atrodas pie Salu tilta, Mūkusalas ielā 71. Tirdzniecības centrā ir pārstāvēti Eiropā populārākie modes, aksesuāru un skaistumkopšanas zīmoli, tādi kā Peek&Cloppenburg, H&M, Zara, Reserved, Mango, Mohito, Stradivarius, Monton, Sinsay, Douglas Select, Rituals u.c. Izklaides iespējas piedāvā kinoteātru tīkls Multikino un izklaides centrs visai ģimenei Fantasy Park.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru