Retrogrāds Merkūrs jūnijā (27.jūnijs), ko var un ko nevajag darīt šajā dienā?

Pavisam drīz mūs gaida nopietna astroloģisks kolapss – retrogrāds Merkūrs. Ko gaidīt un ko darīt?

Iespējams, Tu jau agrāk ne reizi vien esi dzirdējis par tādu parādību kā retrogrāds Merkūrs. Tu vari neticēt astroloģijai, bet, ja pievērsīsi sev uzmanību, tad pamanīsi, kā viņš tevi ietekmē. Kas ir retrogrāds Merkūrs?

Merkūrs – Saulei vistuvākā planēta, tā kustās un 3-4 reizes gadā tuvojās mums, un mēs atrodamies tajā laikā „turbulences zonā”. Skaitās, ka Merkūrs atbild par visiem komunikācijas veidiem starp cilvēkiem: tajā skaitā arī par svarīgiem dokumentiem, darbu, ceļojumiem.

Ko nevajag darīt retrogrāda Merkūra periodā?

Tas nav labākais laiks svarīgu lēmumu pieņemšanai. Nevajag kategoriski uzstāt par kaut ko un pieprasīt nopietnus lēmumus no citiem.

Tādēļ retrogrādā Merkūrā nav ieteicams:

  • plānot jaunu projektu;
  • veikt nopietnus pirkumus;
  • uzsākt ko jaunu;
  • atlikt ķirurģiskas operācijas;
  • sākt jaunu darbu.

Ko var darīt?  

Nu, tas jau nenozīmē, ka retrogrāda Merkūra laikā jāsēž bezdarbībā, ir lietas, ko darīt var un pat vajag. Tā, šajā periodā, var pabeigt agrāk iesākto; pārbaudīt to, kas izdarīts agrāk; risināt jautājumus, kuri uzsākti jau agrāk; aiziet no iepriekšējā darba; atjaunot senas pazīšanās, satikties ar veciem draugiem; meditēt; griezties pie psihologa, uzsākt psihoterapiju; remontēt bojāto tehniku.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru