Prezidents atklāj, kāpēc bija tik satraucies uzrunas laikā Dziesmu un deju svētkos

Žurnāls “Privātā Dzīve” šonedēļ publicējis viedokļus par to, kuram būtu jāuzņemas atbildība par mūsu prezidenta Raimonda Vējoņa “skandalozo” runu Vispārējos latviešu Dziesmu un deju svētkos, kad prezidents uzrunas laikā bija tik ļoti satraucies, ka Dziesmu svētkus gandrīz nosauca par Ziemassvētkiem un uzrunas laikā daļu lapiņu, uz kurām bija sarakstīts teksts, aizpūta vējš. Ziņo portāls kokteilis.lv

Kā žurnālam “Privātā Dzīve” skaidrojusi Valsts prezidenta komunikācijas speciāliste Kristīne Kļaveniece – prezidenta runa esot bijusi cieši saskaņota ar pasākuma organizatoriem un pasākuma koncepciju. Tomēr esot bijušas arī tehniskas problēmas, kā piemēram, savu teikto Vējonis dzirdējis ar dažu sekunžu nobīdi skaļruņos, kā rezultātā jau esošais uztraukums esot pāraudzis vēl lielākā, un ietekmējis kopējās uzrunas norisi.

Pats Valsts prezidents Raimonds Vējonis žurnālam atzinies, ka bija ārkārtīgi uztraucies, jo viena lieta esot strādāt ar runu un mēģināt, kā tas notiks, bet pavisam cita – nostāties desmitu tūkstošu cilvēku priekšā un to pateikt.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru