Prasmīga meistare no satīna veido brīnumskaistus izstrādājumus! Pamēģiniet arī jūs!

Ziedi ir pats skaistākais ar ko augi mūs var iepriecināt. Pat sieviešu skaistums tiek salīdzināts ar visskaistākajiem ziediem. Klimatisko apstākļu dēļ mēs diemžēl nevaram par ziediem priecāties visu cauru gadu, taču jūs varat tos ļoti viegli pagatavot arī paši!

LASI VĒL: Ziedi un vainagi kapiem var izraisīt vēzi

Mūsu redakcija pastāstīs jums, kā no satīna lentēm pagatavot ārkārtīgi skaistus ziedus. Ņemiet līdzi labu garastāvokli un sāciet radīt skaistumu!

Kā no satīna lentēm pagatavot ziediņus?

BŪS NEPIECIEŠAMS

atlasa un parastās auduma lentes

adatiņa

diegi

svece vai šķiltavas

silikona līme

rotājumi dekoram

KĀ RĪKOTIES?

1.Satīna lentītes sagrieziet vienādos gabaliņos – katra gabaliņa garums ir atkarīgs no tā, cik lielu ziediņu vēlēsieties. Ņemiet vienu gabaliņu (topošā ziediņa lapiņa) un salociet to pa vidu kā norādīts attēlā zemāk. Ar diedziņu sašujiet lentītes abus galus kopā. Šādā veidā izveidojiet arī pārējās ziedlapiņas.

Pēc tam sašujiet kopā vairākas ziedlapiņas, lai izveidotos skaists ziediņš. Varat izveidot arī mazāka izmēra lapiņas, lai izveidotu daudz apjomīgāku ziedu. Ja kaut kur lien ārā kāds diedziņš, tad ar uguns palīdzību tieciet no tiem vaļā. Visas detaļas savienojiet kopā ar silikona līmi un ziediņš gatavs!

2. No satīna lentes nogrieziet vienāda izmēra daļiņas, kas būs topošās ziedlapiņas. Sarullējiet tās un ar uguns palīdzību nostipriniet savienojuma vietas. Šādi rīkojieties ar visām ziedlapiņām – rezultāta būtu jāiegūst sirds formas lapiņas. Pēc tam ar silikona līmes palīdzību savienojiet ziedlapiņas kopā, nemitīgi virzoties apļveida kustībā. Ja ziediņa apakšdaļai trūkst apjoms, beigās varat pievienot klāt vēl pāris lapiņas. Gala rezultātā iegūsiet ļoti skaistus rozēm līdzīgus ziedus.

3. Šis ir ļoti ātrs un viegls veids, kā pagatavot ziedus. Uz satīna lentītes veidojiet asus trīsstūrveida iegriezumus izvēlētās lentes garumā (atkarībā no tā, cik lielu un apjomīgu vēlaties ziediņu). Izveriet ar adatu cauri visai lentei diegu un tad, kad to savilksiet kopā, izveidosies skaists ziediņš.

4. Ja lentē izgriezīsiet aplīšus un izmantosiet iepriekšējo metodi, tad iegūsiet lūk šādus ziedus. Kā jau jūs sapratāt – ar formām iespējams droši eksperimentēt.

No šādiem ziediem iespējams veidot apjomīgas gleznas, kuras likt pie sienas, vai arī ziedu pušķus. Šis ir lielisks veids, kā izdekorēt savu māju vai arī veidot draugiem dāvanas. Turklāt šāda nodarbe ļoti nomierina un palīdz atiet no ikdienas steigas.

LASI VĒL: Deviņi vērtīgi ieteikumi, ko nevajag glabāt mājās! Uzlabo savu mājokli, likteni un pašsajūtu!

Noteikti izmēģiniet izveidot šādus ziedus. Mēs esam pārliecināti, ka tas kļūs par jūsu jauno hobiju. Dalieties ar šo ideju arī ar draugiem!

AVOTS

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru