Populāri sportisti un paralimpieši piedalījušies pietupšanās izaicinājumā un atklājuši izstādi

Šodien, 13.aprīlī, tika aizvadīta pirmā “Sporta svētku” diena tirdzniecības centrā Domina Shopping kopā ar Latvijā pazīstamiem sportistiem, atklājot izstādi ‘’Sports ir dzīve’’ un piedaloties labdarības rekorda izaicinājumā. Rīt no plkst. 12:00 līdz pat 18:00 svētki turpināsies ar dažādām aktivitātēm un aizraujošiem izaicinājumiem visiem sporta faniem un entuziastiem.

Piedaloties labdarības pietupšanās izaicinājumā pie slavenās Mobby dziesmas “Bring Sally up”, kopā ar vairākiem Latvijā pazīstamiem sportistiem tika atklāti ‘’Sporta svētki’’. Labdarības izaicinājuma rezultātā t/c Domina Shopping ziedoja līdzekļus, lai palīdzētu organizēt Latvijas Paralimpisko sporta dienu 20.maijā pieaugušajiem, jauniešiem un bērniem! Izaicinājumā piedalījās arī sabiedrībā pazīstami sportisti – peldētāja Aļona Ribakova un futbolists Kaspars Gorkšs, kā arī vairāki paralimpieši – vieglatlēti Aigars Apinis un Edgars Bergs, loku šāvēja Ieva Melle un paukotāja Poļina Ražkova.

Pasākuma ietvaros notika arī fotoizstādes “Sports ir dzīve” atklāšana, kurā ir redzami Latvijas populārāko sportistu bildes, kas līdz šim rotājušas žurnāla “Sporta Avīze” lapas. Izstādes mērķis ir parādīt, ka sports nav tikai nodarbošanās, bet gan dzīvesveids, un tajā ir skatāmas tādu pašmāju sporta personību bildes kā Māris Štrombergs, Viktors Sčerbatihs, Andrejs Rastorgujevs, Aļona Ostapenko, Mairis Briedis, Kristaps Porziņģis, Ineta Radeviča un citi. Izstāde būs pieejama visiem interesentiem līdz pat 27. aprīlim t/c Domina Shopping.

Šīs aktivitātes notika “Sporta svētku” ietvaros, kas t/c Domina Shopping turpināsies arī rīt, 14. aprīlī, no plkst. 12.00 līdz 18.00 centrālajā laukumā pie restorāna Vairāk Saules. Pasākumā aicināti piedalīties visi interesenti, līdzi ņemot enerģisku garastāvokli un ērtu apģērbu. Dalība pasākumā bez maksas.

• 12.00 – 13.00 Sporta uztura veikals Baker Nutrion kopā ar leģendāro bodibilderu ivaru Visocki stāstīs par to, kas īsti ir sporta uzturs un kāpēc tas ir nepieciešams sportistiem.

• 13.00 – 14.00 MyFitness treneris Igors Siminaitis liks saprast, cik svarīgi ir uzturēt sevi formā, lai būtu līdzsvarā arī ar savu iekšējo pasauli praktiskajā seminārā “Veselā ķermenī – vesels gars!”

• 14.00 – 15.00 “Putnu fabrika Ķekava” piedāvās veselīgas vistas gaļas receptes pagatavošanu kopā ar MyFitness treneri un stāstīs par vistas gaļas mītiem un patiesību. Aktivitātes ietvaros tiks demonstrēti arī spēka vingrinājumi vīriešiem un “fit body” iegūšanas programma sievietēm.

• 15.00 – 16.00 Sporta apģērbu 4F zīmols kopā ar A.R. sporta studijas pārstāvi Arni Ritenieku rādīs paraugdemonstrējumus ‘’Boksa pamati iesācējiem’’.

• 16.00 – 17.00 LIDO uztura speciālistes Alises Kindzules seminārs: “Kā ēst, lai sasniegtu rezultātu sportā?” un meistarklase “Sporta enerģijas kokteiļi”.

• 17.00 – 18.00 MyFitness trenere Agrita Rūsiņa aicinās topošās un esošās māmiņas nebaidīties no aktīva dzīvesveida arī grūtniecības laikā, stāstot un rādot ,kā būt fiziski aktīvai grūtniecības laikā – ieteicamie vingrinājumi un kontrindikācijas, praktiski padomi par veselīgu uzturu.

Arī rīt notiks īpaša Sportland stafete – pie veikala piedaloties dažādos sportisko izaicinājumos, būs iespēja iegūt balvas no fitnesa apģērbu zīmola Under Armor.

Par t/c Domina Shopping

T/c Domina Shopping ir viens no lielākajiem tirdzniecības centriem Rīgā un Latvijā, kas saviem apmeklētājiem sniedz plašas un ērtas iepirkšanās iespējas vairāk nekā 170 tirdzniecības vietās. Pēc 2017. gada pavasarī uzsāktā pārmaiņu procesa, nomnieku klāstam pievienojušies jauni pasaulslaveni un iemīļoti zīmoli, kas visplašākajā izvēlē piedāvā apavus un bērnu preces, rotaslietas, sporta preces, mājlietas un interjera priekšmetus. Tāpat ir pieejams ievērojams restorānu un kafejnīcu klāsts, skaistumkopšanas salons, fitnesa centrs ar mūsdienīgu SPA zonu, kā arī dažādi sadzīves pakalpojumi – pasts, banku filiāles, ķīmiskā tīrītava, apģērbu un apavu šūšanas un labošanas darbnīcas, atslēgu serviss, kā arī jaunā koncepta Maxima XXX pārtikas lielveikals. Iepirkšanās jaunajā Domina Shopping ir kļuvusi daudz ērtāka, daudzveidīgāka un pieejamāka, piedāvājot visu ikdienā nepieciešamo.

Domina Shopping īpašnieks un pārvaldnieks kopš 2016. gada jūlija ir SIA EfTEN DOMINA. Tirdzniecības centrs atrodas Ieriķu ielā 3, starp divām Rīgas galvenajām satiksmes maģistrālēm – Čaka un Brīvības ielu.

Plašāku informāciju par tirdzniecības centru meklējiet mājas lapā www.domina-shopping.lv, kā arī sociālajos tīklos Facebook, Instagram un Twitter.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru