Pieci Zodiaka zīmes, kuru vīriešu kārtas pārstāvji ir ar visvājāko raksturu

Jaunava

Vīriešiem Jaunavām nepaveicies dzimt zem šīs sieviešu zīmes! Tai raksturīgs sievišķīgums un maigas rakstura iezīmes.

Vīrieši Jaunavas nav spējīgi uz avantūrām, drosmīgiem izgājieniem un risku – īpašību, kas neizbēgami piestāv vīriešiem ar spēcīgu raksturu.

Ja sieviete vīrietī novērtē piesardzību, modrību, praktiskumu, prognozējamību un izteiktu pašsaglabāšanās instinktu, tad Jaunavas īpašības ātri no negatīvām pārvēršas par pozitīvām. Tāpat tie par prioritāti uzskata savu ģimeni, uzņemoties par to atbildību, tāpēc neizjūt vajadzību riskēt ar savu dzīvi, iesaistoties avantūrās un ekstrēmos pasākumos.

LASI VĒL: 

Piecas zodiaka zīmes, kurām septembrī veiksies mīlas un gultas lietās
Siržu lauzēju TOP’s. Kurai Zodiaka zīmei ir vislielākās izredzes salauzt Tavu sirdi
Astroloģe Vasilisa Volodina atklāj kādas Zodiaka zīmes sagaida neticama veiksme. 2018. Gada septembrī Fortūna būs viņu sabiedrotā!

Vērsis

Ir divas rakstura īpašības, kas vīriešus Vēršus pataisa par vāja rakstura cilvēkiem – skopums un slinkums. Precizitāte un nesteidzība mesties kaujā bieži vien ir pilnībā izskaidrojamas un pamatotas īpašības, tomēr Vēršiem šīs iezīmes bieži pārsniedz normu, tāpēc pārvēršas par slinkumu un vājumu. Viņiem trūkst motivācijas nopietniem darbiem, tāpēc viņi bieži paliek bez atbilstošiem iztikas līdzekļiem. Bet tā kā visi Vērši ir materiālisti, tad savu kapitālu spēj saglabāt nevis ar tā palielināšanu, bet ar skopumu un ekonomiju.

Diez vai sieviete, kas dzīvē meklē spēcīgu vīrieti, uzskatīs, ka šādas īpašības piestāv ģimenes dzīvei. Tomēr šie vīrieši visi var tikt koriģēti pie nosacījuma, ka Vērša slinkums un skopums nav kļuvis par pataloģiju, un sieviete viņu mīl. Daudzas jaunās dāmas dievina, ka vīrietis tērējas – bet tikai randiņu periodā. Un ģimenes dzīvē viņas pašas var palīdzēt vīriešiem Vēršiem ekonomēt. Ar slinkumu, protams, ir grūtāk. Tomēr pareiza materiāla motivācija un Vērsis pat no sava slinkuma iemācīsies uztaisīt peļņu.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru