Pieci Zodiaka zīmes, kuru vīriešu kārtas pārstāvji ir ar visvājāko raksturu

Ne dod, Dievs, ja vīrieša spēks ir viņa vājumā! Vājums – tas ir sieviešu ierocis. Tomēr ir vīrieši, kas ir zem tupeles un kurus saukā par lupatām.

Par viņiem smejas un viņus neieredz, vienmēr atkārtojot frāzi: „Vai tu esi vecis vai neesi?” Pastāv zodiaka zīmes, kuru vīriešu pārstāvji vairāk ir tendēti uz vājām rakstura iezīmēm.

Vēzis

Vēži ir maigi, jūtīgi, ievainojami.. kā sievietes! Tomēr vīrieši, kas dzimuši zem šīs zīmes, nepārdzīvo par savām īpašībām, daba tos apveltījusi ar padevīgu un maigu raksturu.

Nonākot pareizajās rokās šādi vīrieši ātri saprot galvenās dzīves patiesības, kas sievieti dara laimīgu: atcerēties visus nozīmīgos datumus, dāvanas un ziedi bez pamata, kafija gultā, gardas vakariņas visai ģimenei, palīdzība mājās solī, ik vakara masāžas un romantika. Un pat pēc gada ikdienišķas rutīnas vīrietis Vēzis nezaudēs savu jūtīgo un romantisko pusi.

Zivis

Par šīs zīmes vīriešiem saka „ne zivs, ne gaļa”. Viņi baidās no atbildības un labprāt uztic sievietei svarīgu lēmumu pieņemšanu.

Vīrieši Zivis ir ļoti labas „draudzenes”. Viņi kļūst par ideāliem partneriem sievietēm, kurām vienkārši vajadzīga kompānija, lai skatītos sentimentālus seriālus un realitātes šovus, dvēseliskām sarunām un žēlabām par šīs pasaules vājumu un netaisnību. Zivis arī ir ļoti labi mājas dakteri, jo pārslimojuši un izārstējušies no tik daudz slimībām, ka viņu zināšanas varētu apskaust pat pieredzējuši ārsti. Galvenais – nekad neignorē Zivis un vienmēr atceries viņus pažēlot.

Svari

Šīs zodiaka zīmes vīriešus vada Venēra. Tāpēc vīrieši Svari vislabāk jūtās sieviešu sabiedrībā. Viņus mēdz aizraut sievišķīgi hobiji, tāpat viņi bieži cieš no tādām sieviešu problēmām kā šopoholizms un pļāpīgums. Vīrieši Svari ir mierīgāki, kad lēmumus viņu vietā izlemj kāds cits.

No vīrišķības, vīrišķīgiem gājieniem un darbiem viņi vienkārši baidās, tamdēļ skeptiski izturas kā pret vēsturiskiem varoņiem, tā arī pret mūsdienu supermeniem, saucot tos par nereāliem izdomājumiem.

Periodiski nāksies pabakstīt vīrieti Svarus uz lēmumu pieņemšanu, vai vispār izlemt viņa vietā. Ja sieviete šādās attiecībās labi prot būt par „kaklu”, kurš groza to „galvu”, tad, visticamāk, tā kā viņa pagriezīsies, tā „galva” arī lems. Galvenais, lai vīrietim Svariem ir pārliecība, ka iniciatīva uz problēmas risinājumu nāca tieši no viņa.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru