Personīgi es grūbas dievinu tāpēc, ka zinu, kā tās gatavot – „grūbu putra ar sēnēm”…

Kā grūbas pagatavot garšīgi! Ļoti veselīgi un garšīgi!

Sastāvdaļas:

  • grūbu putraimi – 259 g;
  • šampinjoni – 200 g;
  • burkāni – 200 g;
  • sīpoli – 100 g;
  • augu eļļa -3 ēdk.;
  • sāls.

Gatavošana:

  1. Šampinjonus vai citas baltās sēnes sagriežam plāksnītēs. Uz rupjās dārzeņu rīves sarīvējam burkānus. Sīpolus smalki sagriežam. Dārzeņus un sēnes viegli apcepam augu eļļā.
  2. Grūbu putraimus pārlasām, apgrauzdējam uz pannas, pēc tam aplejam ar verdošu ūdeni un atļaujam uzbriest. Vāram uz lēnas uguns līdz gatavībai. Apceptos dārzeņus ar sēnēm iemaisām putrā un pasniedzam galdā.

Labu apetīti!

Avots

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru