Pēc smagas šķiršanās viņai gribējās visu sākt no nulles. Stilistam nācās papūlēties!

Daudzi no mums dod priekšroku stabilitātei dzīvē, un daudziem nepatīk pārmaiņas. Pieraduši pie noteiktas kārtības, visu sākt no sākuma ir neticami grūti. Tomēr dažreiz pārmaiņas notiek arī bez mūsu līdzdalības, un tad jauns sākums ir vienīgā izeja. Tieši tas arī notika ar mūsu stāsta varoni.

Viņu sauc Lorija, un nesen viņa pārcieta smagu šķiršanos. Pēc tāda satricinājuma draugi viņai ieteica pilnībā nomainīt imidžu, lai atbrīvotos no atmiņām par pagātni. Galu galā viņiem izdevās Loriju pārliecināt un pierakstīt pie populārā stilista Kristofera Hopkinsa.

Atjaunotājs, kā viņš sevi dēvē, pilnā gatavībā ķērās pie darba. Kad darbs bija pabeigts, Lorijas tēls pārvērtās līdz nepazīšanai!
Pateicoties savai jaunajai frizūrai un satriecošajam grimam, viņa tagad izskatās spilgtāk, enerģiskāk un pārliecinātāk. Izskatījās, ka viņa ir nometusi pāris desmitus gadiņus! Grūti noticēt, ka tikai viens gājiens pie stilista var izmainīt jūsu dzīvi. Kristofers piedāvāja Lorijai atkal pierakstīties pie viņa pēc pusgada, lai izveidotu viņai jaunu frizūru ar gariem matiem.

Un ko jūs domājat par Lorijas izskatu?

Avots:

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru