Pēc septiņām dienām būsiet aizmirsuši par sāpēm kājās, locītavās un mugurā

Superīga recepte!

Kādēļ šodien runa ir par kolagēnu? Ko mēs par to zinām?

Kolagēns ir vienkārša olbaltumviela, kas atrodas visu daudzšūnu organismu saistaudos, ādā, asinsvados un kaulos, kas nodrošina to izturību un elastību. Pirmais signāls, kas liecina par problēmām ar saistaudiem, – sāpes mugurā, saspringti kakla muskuļi, sāpes, saliecot vai iztaisnojot kājas.

Mums ir risinājums!

Mēs nākam talkā ar kādu recepti, kas var ļoti labi palīdzēt. Šīs sastāvdaļas galvenā komponente ir želatīns, kas ir zināms kā kolagēns tīrā veidā. To nebūt nav grūti atrast veikalos. Želatīnu iegūst, pārstrādājot liellopu kaulus, cīpslas, saites, skrimšļus. Želatīnā esošās aminoskābes prolīns un hidroprolīns ir neatņemama sastāvdaļa šūnu atjaunošanā, kā arī šo šūnu apjoma palielināšanā, kas ir ļoti svarīgi bojātām locītavām. Želatīns nostiprina skrimšļus un saites, sniedot tiem nepieciešamo elastību. Tāpat želatīns novērš osteoporozes un osteoartrīta rašanos. Kolagēns tāpat ir ļoti noderīgs garu un skaistu matu kopšanā, padarot stiprus arī nagus un uzlabojot ādas stāvokli. Neskaitot visu iepriekš minēto, kolagēns nodrošina sirds muskuļu nostiprināšanos, kā arī uzlabo metabolismu.

Sastāvs un lietošana:

Piecus gramus (2 tējkarotes) pārtikas želatīna aplejiet ar 1/4 glāzi auksta ūdens. Samaisiet visu un atstājiet uz galda līdz rītam, lai tas piebriest. No rīta izdzeriet visu glāzi maisījuma tukšā dūšā. Varat tam klāt pielikt medu vai sulu.

Jūs aizmirsīsiet par sāpēm mugurā, sprandā, kājās un locītavās. Visam ārstēšanas kursam būs nepieciešami 150 grami želatīna. Ārstēšanas kurss paredzēts mēnesim un to atkārtot būs nepieciešams pēc pusgada.

Saudzējiet sevi!

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru