Pats precīzākais šīs vasaras HOROSKOPS: ko šovasar vēlas katra Zodiaka zīme, to arī saņems!

Strēlnieks

Šī vasara būs laiks, kad realizēsiet savus sen iecerētos plānus. Beidzot visas zvaigznes ir sasparojušās jums palīdzēt. Vasaras beigās noteikti dodieties ceļojumā. Šajā ceļojumā jūs atradīsiet sev kaut ko ļoti noderīgu. Jūsu šīs vasaras simbols ir ugunskurs. Lai ugunskurs spoži degtu, to nepieciešams visu laiku pabakstīt un papildināt.

Mežāzis

Šī vasara jums būs cīņu pilna, taču jebkurā no šīm cīņām jūs būsiet uzvarētāji. Lai viss tiešām izdotos, jums būs jābūt spēcīgiem un izturīgiem, kā arī gana drosmīgiem. Jūsu cīņa tiks apbalvota. Jūsu šīs vasaras simbols – skrejceliņš. Droši lidojiet augšup!

Ūdensvīrs

Šī vasara jums būs pilna mīlestības. Tieši mīlestība būs tas, kas jums it visā palīdzēs. Tāpat šī vasara ir lieliski piemērota jebkurām jūsu iecerēm un to realizēšanai.

Atslābinieties un rīkojieties nesteidzīgi. Viss, kas jums ir vajadzīgs, atnāks pie jums pats. Jūsu šīs vasaras simbols – makšķerēšanas tīkls. Zvaigznes jums sola bagātīgu lomu.

Zivis

Šī vasara jums būs stabilitātes vasara. Jums nebūs nekādu krasu kritumu vai augumu, jo šis laiks jums tiek sniegts, lai to veltītu paši sev. Tas tādēļ, ka pēdējā laikā jūs par sevi jau sākat aizmirst.

Mīliet un lutiniet sevi šajā vasarā, un jūs pat nepamanīsiet, ka paralēli jūsu dzīvē iezagsies kas fantastisks.

Šīs vasaras simbols – spogulis. Pasmaidiet savam atspulgam!

Neaizmirstiet dalīties arī ar saviem draugiem, radiem un paziņām!

Avots: cluber.com.ua

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru