Pats precīzākais šīs vasaras HOROSKOPS: ko šovasar vēlas katra Zodiaka zīme, to arī saņems!

Lauva

Šī vasara jums būs ietiepības un pacietības pilna. Vasaras sākumā iespējamas grūtības, kurām jūs veiksmīgi tiksiet pāri. Pēc tam jūs sagaida galvu reibinošs lidojums.

Nezaudējiet savu spēku tad, ja jums kļūs par grūtu. Liktenis jūs pārbauda, lai pēc tam apbalvotu. Ja jums pēkšņi ies grūti, nezaudējiet ticību sev.

Jūsu šīs vasaras simbols – dāvana. Vasaras beigās jūs atvērsiet dāvanas lenti un sapratīsiet, ka visas ciešanas ir atmaksājušās.

Jaunava

Šī vasara jums kļūs par atdzimšanas laiku. Dzīve jums uzsmaidīs, tādēļ jums, protams, jāsmaida tai pretī. Šajā vasarā izjutīsiet daudzas mistiskas sakritības, kuras galu galā novedīs jūs līdz kārotajam galamērķim.

Jūsu šīs vasaras simbols – zvaigzne. Ticiet savai laimīgajai zvaigznei un jums viss izdosies.

Svari

Šī vasara jums būs “tīrības ieviešanas” laiks. Aizies viss liekais, brīnumainā veidā no jūsu dzīves sāks pazust cilvēki, kas jums vēlē ļaunu.

Šovasar jums šķitīs, ka notiek pārāk daudz pārmaiņu, turklāt pārāk ātri. Taču jau augusta beigās no laimes atradīsieties septītajās debesīs. Jūsu šis vasaras simbols – dārzs. Atcerieties, ka dārznieki vienmēr iznīdē nezāles, lai izveidotu savu skaisto dārzu.

Skorpions

Šī būs tā vasara, ka noķersiet īsto vilni. Visās dzīves jomās atradīsieties pašā virsotnē. Jums pat galva sagriezīsies no tā, cik veiksmīgi jums izdosies atrisināt jau sen sasāpējušas un sakrājušās problēmas.

Jūsu šīs vasaras simbols ir vilnis – tikai nepalaidiet to garām!

Pāršķir lapu un lasi ko vasara sola nākošajām četrām zodiaka zīmēm!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru