Pats precīzākais šīs vasaras HOROSKOPS: ko šovasar vēlas katra Zodiaka zīme, to arī saņems!

Jau pirmie vasaras mēnešu datumi ir klāt. Mēs visi ar cerību lūkojamies nākotnē. Ko mums ir sagatavojusi šī gada vasara?

Astrologi zina īsto atbildi. Zvaigznes sola, ka šī vasara būs pilna ar pozitīvām pārmaiņām visiem tiem, kas vēlas izmaiņas savā dzīvē.

Ja gaidījāt no Visuma kādu zīmi, tad šī vasara ir viena liela zīme visiem jums. Visi šīs vasaras iesāktie darbi būs patiešām veiksmīgi.

Tieši šī vasara būs lieliski piemērota, lai uzsāktu un izmēģinātu kaut ko jaunu: jaunas receptes, jauns ārējais tēls, jauni ceļojumi un piedzīvojumi, var būt pat daudz nopietnākas pārmaiņas.

Lūk, ko šī vasara sagatavojusi katrai Zodiaka zīmei:

Auns

Šī vasara jums būs īpaši veiksmīga. Jūnija vidū sāksies jūsu veiksmīgais laiks, kas turpināsies līdz pat augusta beigām. Jums ļoti veiksies mīlestībā.

Jūsu mīlestība šovasar ļaus sasniegt labus rezultātus jebkurā jomā. Jūsu šīs vasaras simbols – taurenis. Viegls un krāsains, kas simbolizē prieku – tas viss būs arī jums, ja ļausiet tam vieglītiņām un klusām nolaisties jums uz pleca.

Vērsis

Šī vasara jums būs pārmaiņu laiks. Pārmaiņu vēji jūsu dzīvē sāka pūst jau maijā, bet jūnija beigās šie vēji būs krasi pieņēmušies spēkā. Nebaidieties, jo visas šīs pārmaiņas būs labas.

Taču esiet ļoti uzmanīgi ar kredītiem un citiem šāda veida naudas aizdevumiem un darījumiem, pagaidiet labāk līdz septembrim. Naudas aizņēmumu jomā jums šovasar ir liela riska zona. Jūsu šīs vasaras simbols ir kamieļu karavāna. Daudziem skaudīs jūsu stāvoklis, taču jums vienmēr jāatceras, ka suņi rej, bet karavāna iet tālāk.

Dvīņi

Šī vasara būs jaunu piedzīvojumu un sajūtu pilna. Attiecībās izveidosies jauns, iedvesmojošs posms.  Darbā iespējami ļoti perspektīvi piedāvājumi.

Aicinām būt ļoti uzmanīgiem ar kaitīgajiem ieradumiem, noteikti centieties pēc iespējas vairāk atpūsties. Ja ir iespējams – dodieties ceļojumos. Jūs ļoti bieži sevi pārlieku daudz nomokāt, tādēļ saudzējiet sevi.

Jūsu šīs vasaras simbols – čigānu svārki. Tas saistāms vairāk ar virpojošiem čigānu svārkiem dejā – tie iegriezīs jūs sajūtu un piedzīvojumu virpulī. Neaizmirstiet palikt uzticīgi savas sirds mūzikai.

Vēzis

Šī vasara jums būs harmoniju pilna. Jums beidzot izdosies iegūt līdzsvaru visās savas dzīves jomās. Pievērsiet uzmanību visiem partneru piedāvājumiem – vienalga, vai tie ir darba, vai draudzīgie. Šādas attiecības jums būs ļoti noderīgas. Jūsu šīs vasaras simbols ir upe. Ļaujieties tās tecējumam.

Pāršķir lapu un lasi ko vasara sola nākošajām četrām zodiaka zīmēm!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru