Patiess stāsts, kuru man atsūtīja draudzene. Kad stāstīju citiem tālāk, visi no smiekliem teju pa zemi vārtījās…

Kopš es dzirdēju šo stāstu, pagājusi jau ir nedēļa, bet es joprojām par to smejos…

Pirms mēneša internetā iepazinos ar vienu vīrieti. Viņš sarunājās ļoti labi, pareizi, gramatiski, nebija pārlieku uzmācīgs, bija ļoti pieklājīgs, ar labu humora izjūtu. Īsāk sakot – īsts princis! Mēs gan sarakstījāmies internetā, gan sarunājāmies pa telefonu.

Apmēram pirms nedēļas D. man saka – sazvanīsimies caur Skype. Es, meitenes, tajā brīdī liku masku matos, tādēļ ātri uzmeistaroju copi, bet pa virsu…. uzvilku bērnu zeķubikses! Ar mašīnītēm… Es tā daru teju vienmēr, parasti iesmērēju galvu ar dadžu eļļu un valkāju bērna zeķubikses. Tādā veidā gan eļļa netek, gan efekts ir daudz labāks. Īsāk sakot – ļoti ērti! Iesaku izmēģināt visiem!

Tad nu lūk, viņš man saka, lai sazvanāmies caur Skype. Es teicu, ka jā, var mierīgi, taču bez video zvana, jo gribu, lai mani pirmo reizi redzot, es būtu visā savā skaistumā, ar grimu un ieveidotiem matiem. Vīrietis, būdams ļoti kulturāls, piekrita.

Zvana… kā es atbildēju, neatbildēju, īsti nesapratu, taču ņēmu un beigās tomēr atbildēju…

Tad mēs sākām runāties, skatos, ka viņš paliek tāds kā bālgans. Seja viņam tāda sašķobīta kļuva. Mute aizvērta, ar acīm tā nervozi mirkšķina… Domāju, ka viņam varbūt šķavas nāk, vai iesnas ir, jo viņš ar muti elpoja… Varbūt vienkārši nervozēja.

Bet es turpinu pļāpāt ar savām zeķubiksēm uz galvas. No zeķubiksēm ārā lien ausis – izskatās kā zaķim. Balss man tāda sievišķīga, ieturēta – gribas tomēr atstāt labu iespaidu. Paralēli, dāmas, es raustīju uzacis. Es domāju, ka jebkura dāma zina, ka uzacu raustīšanas laikā skats nav not tiem patīkamākajiem. Acis izbolītas, mute atvērta… Visā skaistumā! Pēc tam, skatoties spogulī, pārbaudīju arī savus zobus (to visu es darīju mūsu sarunas laikā). Atvainojos, ka ieslīgstu detaļās, taču es arī pavilku degunu uz augšu un pārbaudīju, vai tajā nav kādi matiņi, kurus vajadzētu izraustīt.  Atradu, ko izraustīt – izraustīju. No sāpēm tā šķobījos (viņš taču neko neredz!). Paralēli tam visam man no zeķubikšu apakšas sāka līt ārā eļļa, ietecēja tieši ausī. Paņēmu ausu bakstāmos kociņus un tūlīt ķēros klāt tīrīšanai. Pat visbaismīgākajā sapnī nekas tāds nav iedomājams…

Es to visu darīju apmēram piecu minūšu garumā. Lai gan sākumā varēja redzēt, ka viņš ļoti kulturāli centās apslēpt savas jūtas, tad jau uz beigām viņš nervozi centās apslēpt savus smieklus.

Un tagad saruna iet uz beigām… Mēs sarunājām, ka brīvdienās tiksimies. Tad viņš man teica šo:

“Am, man protams patīk tava atklātība, nesamākslotība un emancipācija, taču, kad mēs tiksimies, lūdzu, ierodies bez zeķubiksēm uz galvas, labi? Citādi mūs vēl neielaidīs restorānā, jo tur tomēr ir sava ģērbšanās etiķete…”

Un tajā brīdī man visa dzīve paskrēja gar acīm, jo es sapratu, ka atbildēšanas laikā nospiedu “atbildēt ar video”.

Ar zeķubiksēm uz galvas, raustot uzacis, bakstot savus zobus, degunu un ausis… Dāmas, tas ir vistīrākais murgs! Es no pārbīles nekavējoties atslēdzos, ar domu, ka esmu it kā paslēpusies. Viņš man uzreiz pārzvanīja, smējās un teica, ka pirmajā minūtē viņš esot bijis “mana skaistuma pārņemts”. Jau brītiņu vēlāk viņš esot sapratis situāciju, bet mēģinājis turēties, lai nesāktu smieties.

Tāpēc, dāmas, lai šis atgadījums kalpo jums kā mācība – ja grasāties runāt caur Skype, pārliecinieties, ka nerunājat ar video zvanu. Pretējā gadījumā iespējams nonākt patiešām neveiklā situācijā.

Jums iepatikās? Tad dalieties arī ar saviem draugiem!

Avots: justfun.su

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru