Pateicoties jaunajam izgudrojam, bez darba var palikt visi pasaules tulki

Katram kaut reizi dzīvē ir nācies saskarties ar situāciju, kad vajadzēja kontaktēties ar ārzemnieku, pietam ne visiem tas labi padodas. Dažos gadījumos tas izskatās komiski, bet dažos – tā ir liela problēma.

Tagad ir noticis kaut kas, kas var atrisināt valodas barjeras problēmu. Tādēļ, ka 2017.gadā pasaules tirgū parādījusies iekārta ar nosaukumu The Pilot. Iekārtas izstrādātājs ir kompānija Waverly Labs, kura specializējusies plaša spektra preču ražošanā inovāciju jomā. Vizuāli The Pilot līdzīgs mobilā telefona austiņām.

Iekārta spēj dzirdēt runu, atpazīt to un pārtulkot, pietam tulkojums realizējas zibenīgi un sinhroni. Uz šo brīdi pastāv „Pilot”, kurš spēj tulkot portugāļu, spāņu, franču, itāļu un angļu valodas. Izstrādātājs ir izvirzījis mērķi tuvākajā laikā valodu sarakstam pievienot arābu, ebreju, vācu un arī vairākas slāvu valodas.

Jau tagad par 129 dolāriem var noformēt iepriekšēju pasūtījumu uz šo iekārtu. Bet tiem, kas vēlas to iegādāties uzreiz, būs jāsamaksā 149 dolārus. Pēc apkopotajiem datiem uz 2018.gada sākumu pārdevējs jau paguva pārdot 4 miljonus iekārtas vienību.

Šķir nākošo lapu un noskaties video

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru