5 moderni matu mezgli karstam laikam: vasara 2018!

Klāt vasara, un tas nozīmē, ka neizturama karstuma apstākļos būs grūti izskatīties kaut kā reprezentabli! It īpaši tas attiecas uz matiem. Jo izlaisti mati vasarā – tā ir īsta ņirgāšanās, tā vien gribās novākt šķipsnas pēc iespējas tālāk no sejas un kakla!

Tāpēc ideāls variants „tikt vaļā” no matiem karstā laikā – uztaisīt matu mezglu! Protams, vienkāršāk būtu sataisīt parasto zirgasti, bet meitenēm ar ļoti gariem matiem, ar tādu frizūru ir ļoti karsti…

Lūk, jums vairākas vienkāršas idejas matu mezgliem vasaras tveicē un apmācošas video stundas!

Taisot parastu matu mezglu (augsto vai zemo) jūs variet izmantot visādas spilgtas piespraudes, košas gumijas vai lentas. Ja tāda veidā izrotāsiet frizūru, tā izskatīsies daudz interesantāk!

Bizes salikumā ar matu mezgliem – tā ir augstākā pilotāža! Bize var būt gan pakausī, gan arī augšpusē no pieres uz galvas centru. Tāda frizūra izskatās neticami stilīgi!

Daudz vienkāršāks variants – tas ir nevīžīgi saņemts matu mezglus pakauša lejasdaļā. Jūs variet saspraust viņu ar matadatām, vai arī nostiprināt ar gumiju palīdzību.

Arī augšā mezglu labāk taisīt nevīžīgā stilā. Jo tāda frizūra neaizņems daudz laika un izskatīsies ļoti stilīgi. Ar tādu frizūru, nav jāuztraucas, ka kaut kur izspraukusies kāda šķipsna, un tas ir brīnišķīgi!

Vēlaties izskatīties eleganti – viegli! Izmantojiet skaistas piespraudes vai arī matadatas ar interesantiem uzgaļiem, lai piešķirtu matu mezglam uzkrītošāku izskatu..

AVOTS

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru