Pasteidzieties! Šīs 20 lietas ir jāizmet līdz Jaunajam gadam

8. Palaidiet vaļā domas par to, ka jūsu sapņi nav svarīgi. Vienmēr sekojiet savai sirdij.

9. Palaidiet vaļā ieradumu pastāvīgi uzņemties visus pienākumus. Netērējiet tam savus spēkus, pirmām kārtām parūpējieties par sevi. Tāpēc, ka jūs esat svarīgs.

10. Palaidiet vaļā domas par to, ka visi pārējie ir laimīgāki, veiksmīgāki un labāki par jums. Jūs atrodaties tur, kur jums ir jābūt. Jūsu dzīves ceļš atveras jums tik labi, cik vien iespējams.

11. Palaidiet vaļā domas par to, ka pasaulē visu iespējams sadalīt pareizajā un nepareizajā, melnā un baltā. Izbaudiet kontrastus un novērtējiet dzīves dažādību.

12. Palaidiet vaļā savu pagātni. Ir pienācis laiks iet tālāk un izstāstīt jaunu stāstu.

13. Palaidiet vaļā domas par to, ka jūs neatrodaties tur, kur jums ir jābūt. Jūs atrodaties tieši tur, kur jums ir jābūt, lai dotos uz turieni, kur jūs vēlaties. Vienkārši sāciet jautāt paši sevi, uz kurieni jūs vēlaties iet.

14. Palaidiet vaļā niknumu uz jūsu bijušajiem mīlniekiem un ģimeni. Mēs visi esam pelnījuši laimi un mīlestību. Ja mīlestība ir beigusies, tas nenozīmē, ka tās nav bijis vispār.

15. Palaidiet vaļā vēlēšanos izdarīt vairāk un būt par kaut ko lielāku. Šodien jūs esat izdarījuši labāko, ko spējat, un ar to pietiek.

16. Palaidiet vaļā vēlēšanos visu zināt uz priekšu. Jūs visu uzzināsiet tad, kad virzīsieties pa savu pareizo ceļu.

17. Palaidiet vaļā naudas problēmas. Sastādiet plānu, lai tiktu vaļā no parādiem, un koncentrējieties uz savu finansiālo labklājību.

18. Palaidiet vaļā vēlēšanos izglābt vai izmainīt cilvēku. Katram ir pašam savs ceļš ejams. Labākais, ko jūs varat izdarīt, ir strādāt ar sevi un pārstāt veltīt visu savu uzmanību apkārtējiem.

19. Palaidiet vaļā centienus iegūt atbalstu no katra. Jūsu unikalitāte padara jūs par īpašu cilvēku.

20. Palaidiet vaļā naidu pret sevi. Jūs – tā nav tikai jūsu figūra vai cipars uz svariem. Saprotiet, kas jūs esat, un atcerieties, ka pasaulei jūs esat vajadzīgs tieši tāds, kāds esat. Cieniet sevi!

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru