Paskatījos uz dēla izraksta no dzemdību nama, un sapratu, ka esmu apmānīts

Svešs bērns

Vēlreiz uzmetot aci milzīgajai rindai, es atkal nolēmu izlasīt pirmo lappusi, tas ir, to pašu izrakstu. Un tā, tur bija Apgara skalas dati, bērns svars, viņa parametri, asins grupa. Tieši pēdējais punkts mani pārsteidza.

Es sēdēju un skatījos uz dēla rēzus faktoru. Lieta tāda, ka man un sievai ir pirmā pozitīvā asins grupa, bet Ņikitam – otrā. Es devos interneta dzīlēs, lai uzzinātu, kā tas iespējams. Izrādās, ka tāds rezultāts nevar būt, ja vecākiem ir vienāda asins grupa.

Tad es sapratu, ka, visticamāk, Ņikita nav mans dēls. Visu manu jūtu spektru tajā brīdī nav iespējams aprakstīt. Es nespēju aprast ar domu, ka sieva ir mani krāpusi, un pēc tam 5 gadu garumā mānījusi.

LASI VĒL: Meitenes vēders pēc dzemdībām sāka augt. Atgriezuši vēderu, ārsti apstulba

Rūgtā patiesība

Atnācis mājās, es sievai sarīkoju īstu nopratināšanu. Sieva nevarēja ilgi atrunāties, viņa atzinās, ka Ņikita ir piedzimis no cita vīrieša. Lūdza piedošanu, spieda uz manām tēva jūtām, ka es Ņikitu audzinu jau kopš dzimšanas.

Bet es nevaru viņai piedot, jo viņa ir nodevēja. Man ir grūti pārkāpt sev pāri, lai gan pēc dēla ļoti ilgojos. Jo bērns jau nu ne pie kā nav vainīgs.

avots: zhenray.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru