Pasaulē gardākās krūtiņas firmas recepte: zeltaina, grezna un aromātiska gaļa!

Pagatavošana:

Pirms lietošanas nomazgā sīpolu mizas. Vari atstāt krūtiņu, kā vienu gabalu, bet vari sagriezt vidēja lieluma šķēlēs (tā viņas labāk iesālīsies).

Sīpolu mizas aplej ar ūdeni, pievieno sāli un cukuru, lauru lapas, piparus, ļauj visam uzvārīties.

Ieliec krūtiņu sālījumā un vāri uz lēnas uguns apmēram 30 minūtes. Noslēdz uguni, bet gaļa lai paliek, līdz tā pilnīgi būs atdzisusi.

Izņem krūtiņu, attīri no pielipušām sīpolu mizām, uzliec uz dēlīša un nosusini ar papīra dvieli.

Sajauc kopā notīrītus ķiplokus, kariju, piparus un Hop-Suneli garšvielām. Ierīvē gaļu ar iegūto maisījumu.

Katru gabalu ietin pergamentā un ieliec ledusskapī vismaz uz stundu, bet labāk — uz nakti. Tagad var pagaršot!

Pēc šīs receptes pagatavota krūtiņa lieliski glabājas ledusskapī, lielus krājumus, hermētiski iepakotus var turēt saldētavā.

Lietojiet šo produktu ar mēru, labāk kopā ar seniem draugiem, ar kuriem vērts dalīties. Labu apetīti!

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru