Pāris padomi par to, kā uzturēt kārtību mašīnā, neizmantojot sadzīves ķīmijas

Automašīna daudziem kļūst par otru labāko draugu. Un tas nozīmē, ka šeit ir nepieciešama uzkopšana! Tikai slēgtā telpā ir ļoti bīstami izmantot agresīvu sadzīves ķīmiju. Jo jums var nākties pastāvīgi ieelpot šos izgarojumus. Bet ir izeja: izmantojiet tautas tīrīšanas līdzekļus.

Viegli iztīriet paklājiņus

Sajauciet sodu ar etiķi, un uzsmērējiet šo maisījumu automašīnas paklājiņiem. Kārtīgi ieberziet šo smēri šķiedrās ar asas birstes palīdzību. Sagaidiet, līdz paklājiņš kļuvis sauss, pēc tam ar putekļsūcēju izsūciet paklājiņu. Paklājiņi izskatīsies, kā jauni.

Iztīriet traipus no automašīnu sēdekļiem

Izsmidzinātāja pudelē samaisiet siltu ūdeni, etiķi, sodu un nelielu daudzumu trauku mazgāšanas līdzekļa. Izsmidziniet līdzekli uz sēdekļiem. Skatieties, lai šķidruma nebūtu pārāk daudz, savādāk mašīnā radīsies mitrums. Noņemiet netīrumus ar tīra dvieļa palīdzību. Jaunus traipus varēsiet labi notīrīt ar mitrajām salvetēm.

Iztīriet grūti aizsniedzamas vietas

Izmantojiet speciālas birstes dekupāžai. Tās tiek taisītas no blīva porolona. Tās var nopirkt mākslinieku veikalā. Jūs pavisam viegli varēsiet notīrīt putekļus un netīrumus no visām salona detaļām.

Nopulējiet automašīnas lukturus

Uz stikla uzsmērējiet biezu zobupastas kārtu. Virsmu kārtīgi notīriet ar birsti. Nomazgājiet pastu un izbaudiet tīru lukturu spilgto gaismu.

Atbrīvojieties no aizsvīdušiem logiem

Šīs parādības iemesls ir paaugstināts mitruma līmenis salonā. Piepildiet tīru kokvilnas zeķi ar rīsiem, sasieniet ar gumiju, un nolieciet zem sēdekļa. Rīsi uzsūc lieko mitrumu, un logi paliks tīri.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru