Parādiet, kādas mantas vienmēr atrodas jūsu somiņā, un mēs pastāstīsim pāris interesantas lietas par jūsu rakstura iezīmēm

Sieviešu somiņas ir vesela pasaule, kurā ir pilns ar negaidītām un brīnumainām dārglietām. Pat vismazākajās rokas somiņās sievietes iemanās salikt tik daudz mantu, ka prātam šķiet neaptverama šāda apjoma ietilpšana tajā.

Reti kurš vīrietis var palepoties ar šādu talantu. Taču daudzi nemaz neapzinās, ka somiņas saturs spēj ļoti daudz ko pastāstīt par tās īpašnieku. Gribat arī jūs uzzināt par sevi ko jaunu? Izpildiet šo testu!

Atveriet vaļā savu somu un paskatieties. Kas ir tas, ko savā somiņā vienmēr nēsājat līdzi? Protams, neskaitot mobilo telefonu, atslēgas un naudu.

  1. Kosmētika un ķermeņa kopšanas līdzekļi. Jūs vienmēr rūpējieties par sevi un savu ārējo izskatu, tādēļ parasti izskatāties fantastiski. Ar jums ir ļoti viegli komunicēt, tādēļ apkārtējie ciena jūsu klātesamību.
  2. Grāmatas parasti atrodas izglītotu cilvēku somās, kuriem nepatīk lieki tērēt laiku. Šie cilvēki katru minūti pavada lietderīgi. Tāpat, iespējams, šie cilvēki ir intraverti.
  3. Dienasgrāmatu vai plānotāju līdzi nēsā ļoti uzticami un praktiski cilvēki. Šie cilvēki ir ļoti organizēti un vienmēr spēj kontrolēt ikvienu savas dzīves aspektu.
  4. Piezīmju grāmatiņas un kancelejas izstrādājumi – liecina par radošu cilvēku. Šiem cilvēkiem pats galvenais ir piefiksēt savu ideju, līdzko tā ir ienākusi viņiem galvā, un vienalga – vai tas ir dzejolis, zīmējums vai pat dziesma.
  5. Ēdiens un dzērieni – ja jums somā ir ēdieni vai dzērieni, tas noteikti liecina par to, ka jums ir mazi bērni. Visi zina, cik ļoti nepacietīgi ir mazi bērni, tādēļ mammai jābūt kaujas gatavībā jebkurā brīdī. Jūs esat cilvēks, kas vienmēr par visiem rūpējas.
  6. Netīras salvetes un citi krāmi – jūs izturieties saudzīgi un rūpīgi pret apkārtējo vidi. Jums parasti ir kauns strīdēties, turklāt atkritumus nēsāsiet somā tik ilgi, kamēr jums pa ceļam negadīsies miskaste.

Jums patika mūsu tests? Tad noteikti dalieties tajā arī ar citiem!

Avots: marketium.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru