Par kādiem “bijušajiem” kļūst dažādās Zodiaka zīmes? Atpazīstat sevi?

Šķiršanās ir smags pārbaudījums katram, bet Zodiaka zīme uzliek cilvēka uzvedībai pati savu nospiedumu. Cik bīstami pēc šķiršanās ir dažādu zīmju cilvēki?

1.Skorpions

Skorpioni atrodas saraksta pašā augšā. Skorpioni ir bīstami, jo labi slēpj savus pārdzīvojumus, bet tas ir vienkārši farss.

Laikā, kad citas zīmes zvana saviem bijušajiem 17 reizes naktī un vairākus mēnešus pēc šķiršanās lej gaužas asaras, Skorpions ātri atgriežas pie savas iepriekšējās dzīves.

Viņš izliekas esam laimīgs, bet uzmanīgi jums sekos. Visu, ko jūs darīsiet pēc šķiršanās ar Skorpionu, viņi traktēs kā noziegumu, un viņš jūs ienīdīs visu atlikušo dzīvi.

О, tu dodies ceļojumā bez manis? O, tu satiecies ar to pamuļķi? Pat, ja jūs neredzat un nedzirdat savu bijušo Skorpionu, viņš tik un tā jūs vēros.

2. Lauva

Pēc šķiršanās Lauva ilgi cieš, jo šķiršanās grauj viņa ego. Doma, ka kāds nevēlas būt ar viņu, var būt pārāk grūti sagremojama.

Viņš var periodiski pie jums atgriezties, lai izteiktu jums savu neapmierinātību. Bet nevis tāpēc, ka Lauva ir slikts, bet gan tāpēc, ka šķiršanās ir pārāk sāpīgs process.

Viņš dusmosies līdz brīdim, kamēr neuzradīsies jauna svīta. Pat, ja Lauva gribēs atriebties, atriebība beigsies vēl plānošanas fāzē. Viņš vienkārši vairākas reizes parādīsies jūsu priekšā ar savu jauno partneri, kurš visās jomās būs labāks par jums.

3. Dvīņi

Dvīņi ieņem godpilno trešo vietu neprātīgo bijušo sarakstā, jo ļoti smagi uztver šķiršanos. Viņi vienmēr attiecībās ieliek daudz spēku, tāpēc šķiršanās viņus iznīcina.

Paši viņi ļoti reti iniciē šķiršanos, un vēl ilgi paliks kopā ar jums, pat, ja mīlestība ir zudusi.

Lai cik sāpīgi viņam arī nebūtu, šī zīme līdz pēdējam uzturēs komunikāciju, lai tikai nepaliktu vientulībā. Bet šķiršanās sāpes Dvīņu sirdī paliks uz visiem laikiem.

LASI VĒL: Mīlestība pēc Mēness horoskopa. Ko sola katrā fāzē sākušās attiecības?

4. Jaunava

Jaunavas saraksta augšgalā neatrodas nejauši. Pēc pirmā acu uzmetiena Jaunavas liekas tik vienaldzīgas un vēsas, ka pat grūti noticēt, ka aiz viņu akmeņainās sejas izteiksmes ir liesmojoša lava.

Jaunava ilgi aptvers šķiršanos, un periodiski nāks pie jums ar apvainojumiem, ka tieši jūs esat pie visa vainīgi. Tas var ilgt ļoti ilgi.

Jaunavas ir no tām, kuras nevairīsies iekāpt divas reizes vienā un tajā pašā upē. Bet, ja nekas nesanāks, tad viņas sevi grauzīs visu atlikušo mūžu.

5. Zivis

Zivis ir bijušie citplanētieši. Viņas jau tā ir drāmu pilnas, bet viss pastiprinās, kad viņām tiek liegta mīlestība. Viņas var jums rakstīt skumjas ziņas, sacerēt pa rjums dzejoļus, vai arī savas emocijas izlikt uz papīra.

Zivis ilgi nodarbojas ar pašbloķēšanu, kas vispār ātri beidzas, ja uz horizonta parādās piemērots objekts. Bet pat tad Zivis var vēl ilgi rakstīt bijušajam “es skumstu” vai arī sūtīt viņiem romantiskas dziesmiņas.

6. Vēzis

Vēži var ilgi atrasties nomāktā stāvokli, jo īpaši pēc mīlestības zaudēšanas. Viņi pretosies, kārsies kaklā līdz pēdējam, cenšoties saglabāt attiecības. Bet, ja partneris tomēr ir aizgājis, viņi iekrīt izmisuma bezdibenī.

Vēžiem ir grūti aiziet pat, ja viņi vairs nemīl, jo viņi baidās zaudēt komfortu. Ar bijušajiem viņi pārtrauc jebkādu saziņu.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru