Palūkojiet, ko fotogrāfs izdarīja ar šīs nelaiķes vīra attēliem

Viņas vīrs nomira neilgi pirms 2016. gada 25. marta – dienas, kad pasaulē piedzima viņa otrais bērns – meitiņa. Sieviete saprata, ka tad, kad kāds kļūst tikai par atmiņu, šī atmiņa kļūst dārgāka par jebko.

Nav nekā dvēseli plosošākā, kā mīļotā cilvēka zaudēšana.

Lai saglabātu un turpmāk arī lolotu sava mīļotā vīra Deontes piemiņu, Nikola pasūtīja pie fotogrāfa ļoti neparastu fotogrāfiju…

“Tā būs piemiņa manam dēlam par viņa tēvu, un manai meitiņai par viņas tēvu, kuru viņa tā arī nekad neredzēja,” tā intervijā stāstīja Nikola.

Kādā jaukā dienā 2016. gada februāra beigās, Nikola ar savu dēlu un lielo grūtnieces punci izveidoja foto sesiju. Fotogrāfe Sidnija izveidoja vairākus kadrus tā, it kā tajos klāt atrastos arī viņas mirušais vīrs.

Vēlāk Sidnija pievienoja Nikolas vīra bildes klāt safotografētajām. “Es vēlējos, lai brīdī, kad viņa ierauga bildes, pārsteigumā pavērtos mute,” stāsta fotogrāfe.

Šajā bildē ir redzams, ka Deonte skatās uz savu ģimeni no augšas – no mākoņu maliņas. Citā fotogrāfijā viņi tur viens otram roku, bet visaizkustinošākajā bildē redzami ir visi trīs (un ceturtais puncī) kopā, cieši apskāvušies.

Šīs ekskluzīvās fotogrāfijas ir zelta vērtas, jo tās mums lieku reizi atgādina, ka īsta mīlestība ir mūžīga.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru