Palūkojiet, kas notiek ar olām, ja tām pievieno pāris pilienus šī līdzekļa!

5

Šķiet, ka pat bērns mūsdienās prot uzvārīt olas, jo kas gan var būt vieglāks par to? Taču laiku pa laikam pat vislabākās mājasaimnieces saskaras ar to, ka olu čaumalas sadrūp, iekšējās plēvītes saplīst vai arī olas dzeltenums iegūst īpatnēju nokrāsu.

LASI VĒL: Šie salāti aizēno gan siļķi kažokā, gan rasolu! Pildītas krabju nūjiņas

Turklāt, olās iekļuvušais ūdens var kļūt par visīstāko baktēriju avotu, kas ir ārkārtīgi kaitīgi, zinot, ka jo īpaši veselīgas olas ir bērniem.
“Idejukabata.lv” zina ļoti labus padomus, kas palīdzēs reizi un par visām reizēm aizmirst par šādām problēmām!

Lai tos uzzinātu, šķir nākamo lapu

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">padomiņš</cite>

    ..pat domādams neizdomāsi ! Ūdenim pievieno
    pusi citrona sulas ! Ja nav ko darīt ,tad dari tā !
    Visi citi olas vārīs katliņā ,tā lai ūdens ir kārtīgi pārklājis olas ,pie kam ”ūdenim pievienota ēdamkarote ar kaudzi sāls . Olas ar karoti ielaiž karstajā ūdenī .Vāra pēc vajadzības ilgi . Pirms olu atdzesēšanas ar aukstu ūdeni ,tam kamēr ir karstas ar dakšiņu nedaudz iesit mazu caurumiņu Atdzesētās uzliek uz cietas virsmas nedaudz uzspiežot pavirpina lai salauztu pa vidu čaumalu ,un čaumalas no galiem pašas atdalīsies .
    P.S. Lai mājās nepiesauktu nabadzību ,olas nedrīkst sist pret galdu .

Pievienot komentāru