Palūkojiet, kas notiek ar olām, ja tām pievieno pāris pilienus šī līdzekļa!

Kā pareizi vārīt olas?
1. Noskalojiet olas ar ūdeni un attīriet to čaumalu no jebkādiem netīrumiem, tad lieciet tās katliņā un aplejiet ar aukstu ūdeni. Lieciet vārīties.
2. Ūdenim pievienojiet pus citrona sulu vēl pirms tas sācis vārīties. Citrona sula novērsīs plaisu rašanos olu čaumalās.

Ja čaumalas jau sākotnēji ir ieplaisājušas, tad citrona sula palīdzēs dezinficēt ūdeni un izbalinās olu baltumu.
Gatavs!

LASI VĒL: Izlasi un atceries šos noteikumus! Un jūsu mājā vienmēr valdīs saticība

Kopš šī brīža vārītas olas būs ideālas gan no ārpuses, gan iekšpuses, taču pats galvenais ir tas, ka tās būs drošas lietošanai pat vismazākajiem olu ēdājiem.
Noteikti pastāstiet par šo metodi arī citiem!

ideju

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">padomiņš</cite>

    ..pat domādams neizdomāsi ! Ūdenim pievieno
    pusi citrona sulas ! Ja nav ko darīt ,tad dari tā !
    Visi citi olas vārīs katliņā ,tā lai ūdens ir kārtīgi pārklājis olas ,pie kam ”ūdenim pievienota ēdamkarote ar kaudzi sāls . Olas ar karoti ielaiž karstajā ūdenī .Vāra pēc vajadzības ilgi . Pirms olu atdzesēšanas ar aukstu ūdeni ,tam kamēr ir karstas ar dakšiņu nedaudz iesit mazu caurumiņu Atdzesētās uzliek uz cietas virsmas nedaudz uzspiežot pavirpina lai salauztu pa vidu čaumalu ,un čaumalas no galiem pašas atdalīsies .
    P.S. Lai mājās nepiesauktu nabadzību ,olas nedrīkst sist pret galdu .

Pievienot komentāru