Pagatavojiet visgaršīgāko saldējumu no viena banāna! Fantastiski!

Reizēm tā vien šķiet, ka dzīvē kaut kā trūkst, taču saprast, kas tieši tas ir, reizēm ir pat vēl grūtāk. Mūsu redakcija ir pārliecināta, ka reizēm dzīves košumam ir nepieciešams kaut kas labs, piemēram, svaigi pagatavots saldējums no dabīgām izejvielām.

Veselīgs saldējums no banāna – atklājam jums noslēpumu!

Pats labākais ir tas, ka šī gardā saldējuma noslēpums slēpjas tajā, ka saldējums iegūstams, sablenderējot sasaldētus banānus, līdz iegūta viendabīga masa. Pievienojot tikai pāris parastas sastāvdaļas, jūsu saldējums iegūs unikālu un patiešām labu garšu.

Pievienojiet saldējuma masai klāt vaniļas ekstraktu, padarot jūsu banānu pļurē par kaut ko unikālu. Ja vēlaties vēl labāku garšu, banānu masai klāt varat likt kakao pulveri, sasaldētas avenes, zemenes, vai arī piparmētru ekstraktu. Jūs varat kombinēt šīs sastāvdaļas pēc saviem ieskatiem, iegūstot patiešām labu gardumu, no kura atteikties nespēs neviens.

Vēl vien noderīgs ieteikums, pirms skriesiet uz veikalu pēc banāniem. Pirms grasāties sablenderēt sasaldētos banānus, ļaujiet tiem piecas minūtes atkust. Ļaujot pirms tam banāniem mazliet atsalt palīdzēs ne tikai uzlabot jūsu virtuves aparatūras darba mūžu (vienalga, vai blendera, vai virtuves kombaina), bet tādā veidā beigās iegūsiet tekstūru, kas daudz vairāk atgādinās saldējumu.

Steidziet uz veikalu pēc banāniem, lai tos sasaldētu un pēcāk liktu lietā garda deserta pagatavošanai.  Beidzot būs iespējams iegūt saldējumu, kurā nav ne grama ķīmijas!

Avots: vrutmilife.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru