Ozols aicina uz pagalma ballīti “All Black Everything”

Šo ceturtdien, 12.jūlijā Jaunajā Teikā viesus uz savu pagalma ballīti “All Black Everything” aicina hiphopa mākslinieks Ozols. Šis būs pirmais pasākums sērijā “Rīgas Street Food Garša”, kuras mērķis ir atklāt jaunas Rīgas ielu ēdienu garšas un pieredzes.

Jūlijā, augustā un septembrī dažādu dzīvesstilu eksperti Jaunās Teikas rajonā rīkos īpašu pasākumu sēriju “Rīgas Street Food Garša”, kuras mērķis ir izzināt Rīgas ielu ēdienu (street food) nišu. Slavenību organizētie pasākumi nebūs parasti ielas ēdiena (street food) tirdziņi, bet dzīvesstila pieredze, kas apvienos gardus ēdienus, lielisku mūziku un īpašas aktivitātes apmeklētājiem. Turklāt katrs pasākums būs unikāls, jo tā atmosfēru veidos un apmeklētājus uzņems pieci dažādu Rīgas dzīvesstilu eksperti.

Pasākumu sēriju aizsāks Ozola pagalma ballīte, kurai dots nosaukums “All Black Everything”. Gan šī pasākuma konceptam speciāli radītajos ēdienos, gan iecienītākajās āra izklaidēs – visur dominēs melnā nokrāsas. Arī apmeklētāji ir aicināti apģērbā izvēlēties dažādos melnā toņus. Programmā:

• Jau no 12:00 īpaši šim pasākumam radīti, melnos toņos ieturēti ielu ēdieni un dzērieni no tādām iemīļotām maltīšu vietām, kā kokteiļbārs Mākonis, restorāniem TERRA, Čarlstons, Sub-Nation, Bao Bun, Bosa Burgers u.c. Būs arī Skrīveru melnais mājas saldējums

• No 16:00 pasākuma atklāšana, strītbols, sarunas un vakariņas ar Ozolu

• No 16:00 grafiti mākslinieka Tron Karton performance

• No 17:00 NiklāvZ mūzikas ritmi

• Visa pasākuma laikā – pinbola, novusa un galda tenisa turnīri

Aicinām mediju pārstāvjus pievienoties pasākumam jau no plkst. 16:00 un kopā izbaudīt ielu ēdienu daudzveidību. Mediju pārstāvjiem būs iespēja iejusties ēdienu kritiķu lomā un nobaudīt divus izvēlētos ielu ēdienus. Lūdzam apstiprinām dalību pasākumā līdz 12.jūlija plkst. 12:00, sazinoties pa tālruni 26896879 vai rakstot e-pastu uz [email protected].

Pasākumu sēriju turpinās vēl četri dažādu Rīgas dzīvesstilu eksperti:

• 26.jūlijā – stand-up komiķis Jānis Skutelis un viņa “Pusnakts šovs septiņos” radošā komanda

• 9.augustā – TV vadītāji Lelde un Aivis Ceriņi

• 23.augustā – Latvijas biznesa vides kurators Andris Ozols

• 6.septembrī – TV šova “Māmiņu klubs” vadītāja un blogere Kristīne Virsnīte

Katrs no ekspertiem izvēlēsies pasākuma kopējo tematiku, pārstāvētos street food jeb ielu ēdienu uzņēmumus, muzikālo gaisotni un aktivitātes apmeklētājiem, kuras, viņuprāt, visvairāk atbilst īstena Rīgas dzīvesstila noskaņojumam.

“Rīgas Street Food garša” pasākumi katru otro nedēļu norisināsies Jaunās Teikas iekšpagalmā

Dalība pasākumos ir bez maksas, aicināti arī apmeklētāji ar bērniem, kuru izklaidei pieejami divi bērnu rotaļu laukumi. Teritorijā pieejamas arī ērtas auto un velo novietnes. Aicināti arī apmeklētāji ar mājdzīvniekiem.

Aktuāla informācija par pasākumiem pieejama Jaunās Teikas Facebook lapā:

www.facebook.com/JaunaTeika

Par Jauno Teiku

Nodrošinot telpas darbam vairāk kā 6000 profesionāļiem un telpas dzīvošanai vairāk kā 800 ģimenēm, kā arī rūpīgi izveidotu un plašu atpūtas zonu, pēc pabeigšanas Jaunā Teika kļūs par lielāko mūsdienu rajonu Latvijā. Darbam un dzīvošanai labiekārtoto vidi papildinās arī dažādi sociālās infrastruktūras objekti – restorāns, fitnesa klubs, kokteiļu bārs, pārtikas veikals, medicīnas centrs, bērnudārzs un telpas pasākumiem. Tāpat būs pieejama ērta mašīnu un velosipēdu stāvvieta, kā arī elektrisko mašīnu uzlādes stacija. Jau šobrīd Jauno Teiku par savu mājvietu izvēlējušās vairāk nekā 500 ģimenes un spēcīgi un atpazīstami uzņēmumi, starp tiem – Accenture, Tieto, Solvay, Primekss, Henkel un citi. Biroju segmentu pārstāv kopstrādes telpas “Teikums” un trīs klasiskas biroju ēkas, apvienojot Latvijas jaunuzņēmumus, atpazīstamas vietējās kompānijas un globālas korporācijas.

Par HANNER Grupu

Ar aktīviem un attīstības portfolio, vērtiem vairāk par 1 miljardu eiro, HANNER Grupai ir 20 gadu pieredze starptautiskos tirgos, piemēram, Latvijā, Lietuvā, Ukrainā, Rumānijā, Krievijā. HANNER Grupa ir uzbūvējusi vairāk nekā 300 000 kvadrātmetru nomājamo biroja, mazumtirdzniecības un noliktavu telpu, kā arī 5000 dzīvokļus. HANNER Grupa ir atzīta par vienu no labākajiem nekustamo īpašumu attīstītājiem Latvijā, ko apliecina arī prestižie Euromoney 2016 un Euromoney 2017 apbalvojumi. Biroju ēkas Teodors un Henrihs ieguvušas starptautisko BREEAM sertifikāciju, kas apliecina ne vien ēku ilgtspēju un augsto kvalitāti, bet arī atbilstību vides un infrastruktūras augstākajām prasībām.

Papildus Jaunajai Teikai, HANNER Grupa ir attīstījusi arī vairākus citus projektus Rīgā – nesen ekspluatācijā nodoto A klases biroju centru PLACE ELEVEN (Sporta iela 11) un jauna koncepta dzīves telpu pilsētniekiem 26VESETAS (Vesetas iela 26).

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru