Numeroloģiskais horoskops rītdienai

Rītdienas numeroloģija pastāstīs jums, kam vajadzētu pievērst uzmanību un, iespējams, koncentrēt visus spēkus.  

Rītdienas numeroloģija pastāstīs jums, kam vajadzētu pievērst uzmanību un, iespējams, koncentrēt visus spēkus.  Un tā, kā gan numeroloģija rītdienai var palīdzēt, un kā to izmantot?

Pieņemsim, ka jūsu dzimšanas diena ir 15.01.1983, bet jūs vēlaties uzzināt, kāds būs 27.05.2017. Sākumā vajag saskaitīt visus jūsu dzimšanas datumus: 1+5+1+1+9+8+3=28. Tālāk saskaitām iegūtā skaitļa ciparus: 2+8=10. И так далее, до получения одной цифры: 1+0=1. Līdzīgā veidā ir jāsaskaita jūs interesējošā datuma cipars: 2+7+5+2+1+7=24, tālāk 2+4=6. Tagad ir jāsaskaita abi iegūtie cipari: 1+6=7. Un tagad, kad mums ir gala cipars, atliek vien atrast zemāk ievietotajos skaidrojumos attiecīgo ciparu, un uzzināt, kas gan jūs sagaida.

1.Aktīvas darbības laiks. Šajā dienā vajag rīkoties izlēmīgi. Šī diena ir tik labēlīga, ka jums būs pa spēkam tikt galā ar jebkuru problēmu. Jaunas lietas arī var uzsākt bez bažām, jo iespēja, ka gūsiet panākumus, šādā gadījumā ir ļoti liela.

2. Diena ir īpaši labvēlīga plānu veidošanai. Šādā situācijā steiga nav vēlama. Labāk visu kārtīgi apdomāt. Turklāt šī diena ir lidojumu un kritumu laiks. Neskatoties uz to, ka tā var sākties veiksmīgi, tā var beigties arī šausmīgi.

3. Labvēlīga diena darbības dažādošanai. Jebkura jūsu iesāktā lieta būs veiksmīga, bet ceļojumi un braucieni izrādīsies tieši īstajā laikā..

4. Tādā dienā nepieciešams nobeigt visas nenozīmīgās lietas, vajag pabeigt iesākto. Dienu var veltīt mācībām vai darbam. Tikai nevajag ieplānot neko nozīmīgu.

5. Šajā dienā ķeriet veiksmi. Var riskēt, bet ne tad, kad ieplānotajam ir kāds konkrēts pamats. Tieši šādā dienā jūs var apciemot apdullinoša veiksme.

LASI VĒL: Dzimšanas gada numeroloģija: uzzini savas dzīves scenāriju

6. Numeroloģija rītdienai pasargā jūs no steigas. Šādā dienā labāk atteikties no jauniem iesākumiem un neapdomātām rīcībām, jo pastāv risks var izrādīties nevajadzīgs.

7. Diena labvēlīga radošumam. Ieklausieties tuvinieku un draugu sniegtajos padomos, un pabeidziet svarīgas lietas. Nav izslēgts, ka tieši šādā dienā jūs sagaida laime.

8. Aktīvas darbošanās diena. Svarīgi un būtiski jautājumi tādā dienā tiek ātri un viegli atrisināti. Panākumi sekos jums praktiski itin visā.

9. Šī diena ir labvēlīga jaunu lietu un ideju aizsākšanai. Šī ir personīgo panākumu un uzvaru diena.

Avots: cluber.com.ua

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru