Numerologi apgalvo: 02.02.2020. – spēcīgākā diena sievietes dzīvē

Nākamajā mēnesī mūs sagaida unikāls datums.

2020. gada 2. februāris, saskaņā ar numerologu viedokli, būs tik tiešām maģiska diena visām sievietēm. Šāda ciparu kombinācija notiek reizi tūkstošgadē, tāpēc nepalaidiet garām iespēju izmantot skaitļu maģiju un mainīt savu dzīvi uz labo pusi.

2020. gada februāris būs Jupitera planētas enerģijas ieskauts. Šī ir spēcīga diena arī vīriešiem, bet tieši sievietēm tiks dota iespēja piedzīvot īstus brīnumus. Galvenais ir pareizi izmantot šo brīdi!

Pat, ja tagad tavā dzīvē valda apātija un tavi spēki ir izsīkuši, viss drīz mainīsies. Nebaidieties no pārmaiņām!

Vīriešu enerģija valdīja pārāk ilgu laiku. Tagad viss sāk mainīties par labu sievietes enerģijai, un pasaule sāk virzīties tajā virzienā, kur vēlas sieviete.

 

Kā pareizi pavadīt šo dienu?

Pirmkārt, 2. februārī vajadzētu izteikt vēlmes, sapņot, vizualizēt un detalizēt. Iztēlojieties, kā visas vēlmes piepildās un izbaudiet patīkamās sajūtas.

Noteikti piedodiet pāridarītājiem un atlaidiet cilvēkus, kuri vēlas aiziet. Tagad tavā dzīvē tev nav nepieciešams nekas lieks. Beidzot noliec sevi pirmajā vietā – tagad neviens nav svarīgāks par tevi.

Lasi arī: Izskatās viņa uz visiem 100, bet, kad es ieraudzīju viņas dzīvokli, viss nokrita līdz nullei

Atbrīvojaties no visa negatīvisma. Esiet patiesi savos nodomos: piedošanai ir jānāk no sirds.

Šajā dienā nekādā gadījumā nevajadzētu ļauties skaudībai, dusmām un sāncensībai. Palīdziet, atbalstiet, dariet labu. Ja tas nav jūsu spēkos – aizejiet, izvairieties, neiejaucieties.

Šī ir iespēja sākt jaunu, skaistu dzīvi!

avots: lifter.com.ua

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru