Nodarbojieties ar sportu, un vienalga nevarat zaudēt svaru? Mēs pastāstīsim, kāpēc

Vasara jau ir klāt, bet daudzi no mums, iespīlējušies bikini, steidzas uz pludmali. Bet paskatīsimies patiesībai acīs: nomest svaru, lai iegūtu “bikini figūru”, nav nemaz tik viegli.

Dažiem no mums nekādi neizdodas notievēt, neatkarīgi no fiziskās slodzes apmēra. Kāpēc tā? Lūk, izskaidrojums.

Uzsākot darbu ar sevi, mēs koncentrējamies tikai uz vingrojumiem vien, un tāpēc pat varam sākt ēst vairāk. “Es taču eju uz sportazāli”, – lūk arī visbiežākais attaisnojums kārtējam burgeram no ātrās ēdināšanas ēstuves, kas, protams, neies labumā. Bet vingrojumiem vajag ievērot arī sabalansētu ēšanas režīmu.

Ja mūsu uzdevums ir savest ķermeni kārtībā, tad ir jāpalielina uzņemamo olbaltumvielu apjoms. Ja vajag atbrīvoties no vēdera, tad ir jāsamazina piesātināto tauku daudzums. Tā vai citādi, bet ēdienkarte ir jāmaina.

Bez tā visa ir jāizvēlas arī tieši jums piemēroti vingrinājumi. No staigāšanas pa kilometram dienā jēgas būz maz – programmai ir jāskar konkrētas zonas, uz kurām jūs koncentrējaties, un jānoslogo jūs ar noteiktu intensivitāti. Lai sastādītu tādu programmu, vislabāk pēc padoma vērsties pie profesionāla trenera vai eksperta.

Ir svarīgi atcerēties, ka svaru mēs zaudējam tad, kad kalorijas tērējam vairāk, nekā uzņemam. Tāpēc praktiskāk būs vienkārši mazāk ēst. Un vēl atcerieties, ka ceļā uz ideālu ķermeni nedrīkst izmantot nekādas viltības – tāds ķermenis būs jānopelna. Un tā, pie darba!

Avots: marketium.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru