No šīs vēdera puses: apbrīnojami kadri ar mazuļu kustībām vēl mātes vēderā

Pat neskatoties uz toksikozi un citiem nepatīkamajiem simptomiem, kuri pavada grūtniecības laikā, 9 mazulīša gaidību mēnešus varētu nosaukt par pārsteidzošāko laiku katras sievietes dzīvē. Galu galā viņas dzemdē attīstās jauna dzīvība! No mikroskopiska punktiņa līdz pilnvērtīgam mazam cilvēciņam.

Pirms ienākšanas šajā pasaulē, bērns jau izgājis cauri dažādiem etapiem, viens no tiem – pirmās apzinātās kustības mātes vēderā. Vairums no jums tos noteikti iedomājās kā maigus pieskārienus, kurus dažkārt ir pat grūti ieraudzīt ar neapbruņotu aci. Bet izrādās, ka šīs kustības var būt krietni spēcīgākas!

Šajā video rullītī varat ieraudzīt, kā spārdās un grozās mazulis mammas vēderā, kura jau atrodas pēdējos grūtniecības mēnešos un tūliņ, tūliņ kļūs par māti.

Pat šodien 21. gs, kad medicīna ir ļoti attīstījusies un augļa stāvoklis dzemdē ir smalki izpētīts, kustības ir palikušās par galveno mazuļa veselības stāvokļa rādītāju. Vēl līdz šai dienai mātes ar sajūsmu, uztraukumu un cerībām seko līdzi mazulīša kustībām vēderā.

Šķir nākošo lapu, lasi turpinājumu un noskaties divus, burvīgus video

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru