No kā attiecībās baidās jūsu izredzētais, balstoties uz viņa Zodiaka zīmi

Auns

Auns attiecībās izliek sevi visu, viņi ir enerģijas un kaisles pilni. Viņš ir ieinteresēts tuvībā ar jums, viņš interesējas par jūsu dzīvi un investē jūsu saiknē spēku un uzmanību. Viņi var būt tik ļoti koncentrēti uz visas savas mīlestības un pieķeršanās sniegšanu jums, ka nevar saprast, kā jūs uz to reaģēsiet. Un viņu vislielākās bailes ir vērot to, kā jūs aizejat no viņu dzīves pēc tam, kad viņš jums ir devis tik daudz.

Vērsis

Vērsis ir spītīgs, viņam ir grūti padoties. Bija nepieciešama mūžība, lai iepazītu viņa īsto būtību, un pa šo laiku jūs bieži domājāt, ka viņam attiecībās ar jums viss ir vienalga, bet, kad viņš jums atvērās, visas šaubas pagaisa. Tomēr viņā iemājoja bailes, kas rodas no domām, ka tagad, kad viņš jūsu priekšā ir kļuvis ievainojams, jūs zaudēsiet interesi par viņu. Viņš baidās no tā, ka jūs aiziesiet, tiklīdz būsiet ieguvusi kāroto – viņu pašu.

Dvīņi

Jūs dievināt Dvīņu enerģiskumu, draudzīgumu un aktivitāti, kā arī viņu dabu divējādību. Tomēr viņiem ir šaubas, ka viņiem attiecībās kļūs garlaicīgi. Gudrajiem Dvīņiem patīk intelektuāla stimulčija. Viņi tiecas pēc jauniem piedzīvojumiem, dziļi pārdomātām sarunām, zināšanām, viņu ziņkārība var viegli nogurt no jau izpētītām lietām un apkārtējiem cilvēkiem. Lai arī viņi jūs arī mīl, viņi baidās no rutīnas un kaisles zuduma jūsu saiknē.

Vēzis

Vēzim jūs varat uzticēties un uz viņu paļauties par visiem 100 procentiem. Viņš ir uzticams, lojāls un līdzcietīgs. Bet dažreiz viņš var pāršaut pār strīpu un būt pārāk piekasīgs, vēloties pavadīt ar jums visu laiku. Tas var novest pie tā, ka jūs atkāpsieties, vēlēsieties savu telpu, un tieši no tā viņš baidās visvairāk. Viņš baidās, ka atgrūdīs jūs no sevis ar savām pārlieku lielajām rūpēm un alkstošo mīlestību.

Lauva

Lauva ir drošsirdīgs, uzticams, patīk kontrolēt visu un visus, kā arī būt visu uzmanības centrā. Viņš vēlas rūpēties par jums, būt atbildīgs, uzņemties un pieņemt attiecībās svarīgus lēmumus. Bet viņš var nospiest jūs ar savu uzpūsto ego un augstprātību. Viņš zina par to, un viņa lielākās bailes ir tādas, ka jūs sajauksiet viņa mīlestību ar egoismu, un neļausiet viņam kļūt attiecībās par aizstāvi.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru