No kā attiecībās baidās jūsu izredzētais, balstoties uz viņa Zodiaka zīmi

Jaunava

Jaunava attiecībās ir mierīga figūra, viņa gandrīz vienmēr ir mierīga un pacietīga. Viņa ir domātājs, kas patstāvīgi apstrādā, analizē datus, cenšas saprast, kas notiek un uz kurieni jūsu attiecības virzās. Viņa vada savu prātu, un tieši tajā arī atrodas viņas vislielākās bailes. Tā kā viņa bieži pazūd pati savās domās, kas, kā likums, ir uzbāzīgs, viņa baidās, ka pārliecinās sevi aiziet no attiecībām, atrodot sīkumus, kas viņu uztrauc vai arī apbēdina.

Svari

Svari var būt neizlēmīgi. Dažreiz liekas, ka viņi jūs mīl no visas sirds, bet citreiz – paliek malilņā, bet, kad mūziku pasūta mīlestība, viņiem nav, kur sprukt. Jūsu izredzētais-Svari bieži kritīs galējībās, ziedojot sevi un savas intereses jūsu dēļ. Tomēr viņi baidās sevi attiecības sakompromitēt. Viņi mētāsies savās jūtās no vienas puses otrā, un centīsies saprast, vai jūs sniedzat viņiem tās rūpes, mīlestību un laiku, kādu viņi ir ieguldījuši jūsos – un viņu lielākās bailes ir savā mīlestībā pret jums pazaudēt sevi.

Skorpions

Skorpionam patīk būt vientuļam. Kā jau emocionāla zīme, viņš daudz laika pavada pārdomās, analizējot savas jūtas. Kad lieta nonāk līdz attiecībām, Skorpions parasti saprot, kur atrodas un ko jūt. Tomēr viņa lielākās bailes ir tādas, ka jūs nedodat viņam pietiekoši daudz telpas, lai viņš varētu būt tāds, kāds ir. Viņš ir ļoti pašapzinīgs un vērīgs, un viņam ir nepieciešams laiks, lai apstrādātu informāciju. Viņš baidās, ka līdz ar attiecību attīstīšanos, viņam nāksies iziet uz kompromisu ar savu laiku un vēlmēm, un viņš nav pārliecināts, ka ir tam gatavs.

Strēlnieks

Strēlnieks ir dīvainis. Viņam patīk atklāt visu jauno, sekot savām kaislībām, mācīties un būt brīvam. Viņu nav vienkārši sasaistīt ar attiecībām, jums liekas, ka saikne jūsu starpā kļūst stiprāka, un ir acīmredzami, ka Strēlnieks ir pilnībā tajās iekšā. Bet slepenībā viņš baidās, ka vienā skaistā dienā zaudēs par jums savu interesi. Viņš nekad jums par to nepateiks, bet viņš baidās, ka reiz viņam nāksies izvēlēties starp sekošanu saviem sapņiem un viņa attiecībām, un viņš var jūs neizvēlēties.

Mežāzis

Mežāzis ir enerģisks un nopietns. Viņš aizraujas ar lietām, mērķiem, uz kuriem tiecas, un mīlestību pret jums. Viņš jūs mīl, nododoties jūtām pilnībā, turklāt sevi nezaudējot. Viņš vienmēr skatās nākotnē un cenšas to izplānot. Tomēr viņa dziļākās bailes ir tās, ka jūs viņu nesapratīsies. Viņš domā loģiski, uztver dzīvi nopietni, un baidās, ka jūs vai nu būsiet pārāk sveša viņam, vai arī skatīsieties uz attiecībām no cita skatu punkta.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs vienmēr ir darbībā. Viņš ir rūpīgs, dāsns, vienmēr palīdz un bieži atbalsta cilvēkus, kā vien spēj, pat svešiniekiem. Viens no viņa trūkumiem ir tas, ka viņš nekad nav viens – viņam gandrīz vienmēr apkārt ir cilvēki, un jums rodas jautājums, kāda ir viņa attieksme pret jums. Tieši tādas arī ir viņa nelielās bailes: savu attiecību ar citiem cilvēkiem dēļ viņš baidās, ka jūs centīsieties viņu kontrolēt vai arī ierobežot. Viņš vēlas uzturēt kontaktus ar cilvēkiem neatkarīgi no jūsu attiecībām, un baidās, ka jūs neļausiet viņam būt tādam, kāds viņš patiesībā ir.

Zivis

Zivis ir pilnas ar kaisli. Viņas ir emocionālas, dziļas un ārkārtīgi  jūtīgas. Lai ko viņas arī justu, viņas to sajūt tūkstošreiz spēcīgāk par jums. Lūk, kāpēc viņām ir svarīgi, lai jūs spētu atklāti komunicēt un izteikt savas jūtas – ja jūs to nedarīsiet, viņas domās, ka jūs zaudē. Viņu lielākās bailes ir tādas, ka jūs kļūdaini uztversiet viņu emociju izrādīšanu par vājību.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru