Nevarat izvēlēties sev piemērotas džinsu bikses? Lūk, trīs padomi, kas palīdzēs izvēlēties ideālās bikses!

Džinsu bikses jau sen paguvušas ieņemt sieviešu garderobes. Tie ir ļoti ērti, praktiski un ļoti uzticami, jo derēs dažādām dzīves situācijām. Džinsus var salīdzināt ar mazo, melno kokteiļkleitu, kas derēs jebkādai dzīves situācijai.

Taču, vai jūs protat izvēlēties sev vispiemērotākos džinsus?

Pirmkārt, džinsus nepieciešams izvēlēties pēc trīs galvenajām kategorijām:

  • Jostas augstums (augsts, vidējs, zems)
  • Fasons (apspīlētas, brīvas) – to novērtē pēc daļas, kas atrodas starp gurniem un ceļgaliem
  • Bikšu apakšējā daļa – no ceļiem līdz pat potītēm (apspīlētas, parastas vai tautā sauktās “kļošenes”)

Tagad mēs jums pastāstīsim par to, kādi mēdz būt džinsi:

  1. Jūs noteikti esat pamanījuši, ka liela daļa sieviešu nēsā džinsus ar augsto jostas vietu. Šis ir patiešām moderns un izplatīts džinsu modelis, kas piemērots garām un tievām sievietēm, jo tās lieliski izceļ skaistās auguma aprises.
  2. Mazliet pazemināta jostasvieta īpaši neatšķiras no iepriekšējā punktā minētā modeļa, un tās ir piemērotas sievietēm ar vidējām auguma aprisēm (ne pārāk apaļīgas un ne pārāk tievas).
  3. Nākošais modelis – džinsi ar vidēji zemu jostasvietu, kas piestāv jebkurai figūrai.
  4. Zemā jostasvieta. Ļoti pievilcīgs džinsu modelis, taču tam ir jāprot piemeklēt pareizus aksesuārus un ķermeņa augšdaļas apģērbu.
  5. Un vispievilcīgākais modelis – džinsi ar ļoti zemu jostasvietu. Šādus var nēsāt tikai meitenes ar ideālām ķermeņa aprisēm.

Fasons

Ir trīs dažādi džinsu fasoni: parastie jeb standarta, ar šauriem galiem, kā arī tā saucamās “kļošanes” ar paplašinātiem džinsu galiem. Aplūkosim arī šos.

 

  1. Parastiem džinsiem ir vienāds staru platums visā to garumā, tos var nēsāt ar jebkādiem apaviem un jebkādas augumu aprises dāmas. Visi pasaules slaveni zīmoli ražo šāda veida džinsus.
  2. Džinsas ar šauriem galiem ļoti piestāvēs slaidām dāmām. Tos nav ieteicams vilkt kopā ar pārlieku masīviem apaviem.
  3. Kļošenes mēdz būt ar paplašinātiem galiem no ceļa un uz leju, bet mēdz būt arī tādi modeļi, kur bikšu staras paplašinātas ir jau no gurniem. Šīs bikses nemitīgi ienāk un iziet no modes, taču tām dāmām, kurām patīk 60-to gadu stils, šīs bikses būs aktuālas.

Ļoti svarīgi ir kārtīgi izvērtēt savu figūru, jo tad ar mūsu raksta palīdzību būs iespējams atrast sev piemērotākās džinsu bikses. Vienkārši ielūkojieties uz sevi spogulī un ieklausieties savā iekšējā balsī.

Avots: marketium.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru