Nevainīgs zilums gandrīz atņēma meitenei dzīvību. Nekad neatkārtojiet šo kļūdu!

No sākuma Kristina Firsta un Džošs Donovans nepievērsa lielu uzmanību zilumam, kas bija uzradies uz viņu meitas kājas. Lai vai kā, viņi tomēr ļāva meitas zilumam noiet dabīgā veidā.

Ekziperī vēstule savai mammai, kas aizkustina līdz pat sirds dziļumiem

Taču jau pēc pāris dienām vecāki no redzētā bija šausmās. Nevainīgs, mazs zilums nu bija pārvērties par milzīgu tumšu plankumu. Kailiju nekavējoties veda uz slimnīcu, kur ārsti uzreiz atpazina – tas bija Melnās atraitnes kodiens.

Parasti šie zirnekļi nav agresīvi un kož tikai brīžos, kad viņi sevi aizstāv. Tā arī bija noticis ar Kailiju. Par laimi, medicīniskā palīdzība tika sniegta laikus. Tagad Kailija jūtas daudz labāk un nu var atgriezties mājās.

Neskatoties uz to, ka Melnās atraitnes kodiens pieaugušam cilvēkam pārlieku bīstams nav, tas var būt ārkārtīgi bīstams veciem cilvēkiem un maziem bērniem. Ja sajutāt kaut kur ķermenī pēkšņas un asas sāpes, pēc kurām uz sava ķermeņa pamanāt divus melnus punktiņus – tas noteikti ir zirnekļa kodiens. Noteikti nomazgājiet koduma vietu ar ziepēm un ūdeni, uzlieciet pa virsu aukstu kompresi un, ja ir iespējams, paceliet koduma vietu augstāk par pārējo ķermeņa daļu. Pat tad, ja jums ir kaut mazākā nojauta, ka kodums var būt no šī konkrētā kukaiņa, noteikti meklējiet medicīnisko palīdzību. Ja palīdzība netiek sniegta laikus, sekas var būt patiešām bēdīgas.

Avots: marketium.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru