Neticami: 5 rotaslietu veidi, kas nes nelaimi tā nēsātājiem!

Mūsdienās ir ārkārtīgi grūti atrast dāmu, kurai nepatiktu rotaslietas. Šīs mazās skaistumlietas pie mums nokļūst daudz un dažādos veidos – mēs varam iegūt tās dāvanā no cilvēkiem, ar kuriem pavisam sen neesam kontaktējušies, iegādāties no rokas vai lombardā, parasti to darot tādēļ, ka jau sen par ko tādu sapņojām.

Vai jūs esat kādreiz pamanījuši, ka rokassprādzes vai kulona sniegtais siltums liek jums justies labi, bet reizēm jūsu viskārotākā dārglieta paliek jūsu atmiņās saistīta ar ļoti neveiksmīgu vai pat briesmīgu dienu, satraukumu, stresu un pat nespēku? Tas nav tāpat vien!

  1. Atrastas rotaslietas

Mēs jau minējām, kādēļ nevajadzētu celt dārglietas no ielas. Lai arī cik briesmīgi tas neizklausītos, ļoti bieži zeltlietas vai sudraba lietas tiek izmestas ārā ar nodomu uzlikt kādam citam lāstu vai nodot to. Pat tad, ja esat tas veiksmīgais, kam izdevies uz ielas atrast dārglietas, šeit ieslēdzas patiesa laimes spēle – kāda ir bijusi iepriekšējā saimnieka aura un karma. Tātad, šāds atradums jums var sniegt bonusā gan veiksmi, gan neveiksmi.

  1. Zagtas dārglietas

Jau ilgus gadsimtus klīst ticējums, ka tie, kas zog citiem cilvēkiem dārglietas, nozog tās līdz ar visu cilvēka slikto auru un pat slimībām. Saprotams, ka šādas dārglietas iegādāties nevajadzētu. Ja nojaušat, ka tās ir zagtas, labāk izvairieties no to iegādāšanās.

  1. Dārglietas, kuras iegādājāties lombardā

Uzliksim visus punktus uz “i” – cilvēki nes lietas uz lombardu ne jau tādēļ, ka viņiem tās vairs nav vajadzīgas, bet gan tādēļ, ka tajā brīdī viņiem ir nepieciešamas finanses, kuras parasti saistītas ar visbriesmīgākajām dzīves situācijām. Pat tad, ja lombarda skatlogā ieraudzījāt ārkārtīgi skaistu gredzenu ar dimantiņu vai rokassprādzi, kas ir tieši tāda pati, kā jūsu iemīļotai slavenībai, turklāt par ļoti mazām naudām, labāk desmit reizes apdomājiet to, kādu enerģiju iegādāsieties līdz ar šo dārglietu. Tas pats attiecināms uz dārglietām, kuras iegādātas no rokas. Jo šādas dārglietas var būt ģimenes mantojums, kas “nepiedos” tālāku nodošanu svešās rokās, nodarot ļaunu ne tikai jums, bet arī tam cilvēkam, kas to pārdeva.

  1. Dārglietas, kuras jums uzdāvināja cilvēks, ar kuru esat sliktās attiecībās

Tā mēdz gadīties, ka ne vienmēr ar radiniekiem vai mums tuviem cilvēkiem izdodas nodibināt labas attiecības. Cik reizi dienā jums sūdzas jūsu draudzene par nesaskaņām ar vīramāti, vai arī māsīca par sava drauga pusmāsu? Nav izslēgts, ka tieši šie būs tie cilvēki, kas tuvākajā laikā uz kādu jubileju uzdāvinās jums rotaslietas lādītē. Pat tad, ja jums šīs dārglietas ļoti iepatikās, ezotēriķi no sirds iesaka jums tās nenēsāt – dāvanas, kuras nav dāvinātas no sirds, tās saņēmējam nes nelaimi, izmainot šī cilvēka dzīvi uz ļauno pusi.

  1. Dārglietas ar mākslīgiem akmentiņiem

Demokrātiskā bižutēriju cena vilina daudzas dāmas tos iegādāties, jo to cena ir atbilstoša patērētāja prasībām. Tā vien šķita, ka beidzot pieminēsim arī kādu plusu, taču nē. Visiem ir zināms, ka dārgakmeņi jau gadiem ilgi veidojās citu zemes spēku ietekmē, tādēļ tie ir pilni ar enerģiju, bet dažādi dārgakmeņu pakaļdarinājumi ir pilnībā tukši. Tajos vispār nav nekādas enerģijas, tādēļ ar laiku tie sāk atņemt enerģiju no sava saimnieka.

Ekstrasensi iesaka ierobežot šādu rotaslietu nēsāšanas laiku vai arī pilnībā izvairīties no tiem. Svarīgi arī ir nekad mūžā netaisīt no mākslīgajiem dārgakmeņiem piekariņus, amuletus vai talismanus!

Avots: mirkrasoty.life

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru