Neparasts tortes rotāšanas veids! Atkārtot pēc parauga, vienkāršāk par vienkāršu

Ja jūs aizraujaties ar konditoreju, tad jums noteikti iepatiksies šī tortes rotāšanas ideja…ar šokolādes burbulīšiem. Tas ir garšīgi, tas ir oriģināli, tas ir skaisti, un turklāt, tas neprasa specifiskas mastikas gatavošanu un mākslīgo krāsvielu pievienošanu. Viss, kas jums nepieciešams, tā ir šokolāde un gaisa burbulīšu plēve – tā pati, kuru parasti izmet.

Ķeramies pie tortes rotāšanas ar burbuļšokolādi:

  1. Sākumam izkausējiet šokolādi mikroviļņu krāsnī pa 1 minūtei vidējā jaudā 3-5 reizes, kamēr tā kļūs pilnībā šķidra.
  2. Rūpīgi nomazgājiet un nosusiniet burbuļplēvi. Nomēriet nepieciešamo izmēru atbilstoši tortei – platumu un garumu. Izklājiet plēvi sev priekšā un sāciet smērēt izkausēto šokolādi uz virsmas.
  3. Pagaidiet, kamēr šokolāde istabas temperatūrā atkal sastings. Pēc tam pieslieniet šokolādi tortes sāniem, mazliet piespiežot pa visu virsmu, lai piestiprinātu.
  4. Lēnām un akurāti, lai nesabojātu kompozīciju, noņemiet plēvi.

Burbuļainā šokolāde, neatkārtojams rotājums jebkurai tortei, gatavs!

avots: cpykami.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru