65-gadus veca pensionāre izbaudīja makšķerēšanu, līdz zivs nepārgrieza viņai kaklu

65-gadus vecā Belinda Binghema makšķerēja uz laivas ar savu vīru Milu netālu no Darvinas, Austrālijas ziemeļu teritorijā, kad notika briesmīgais incidents, kas gandrīz atņēma viņai dzīvību.

Sieviete izbaudīja braucienu, un bija vienkārši šokēta, kad tika notriekta no kājām un asiņojošu kaklu. Pēc Belindas vārdiem, no ūdens izmetās milzīga skumbrija un ar spuru aizķēra viņas kaklu, atstājot dziļu rētu. Zivs garuma ziņā sasniedza metru un svēra aptuveni 10 kilogramus, raksta The Sun.

“Viņa nokrita laivas dibenā ar lielu, grieztu rētu uz kakla, gandrīz palikusi bez visiem asinsvadiem” stāsta slimnīcas pārstāvji.

Pie sievas pieskrēja pārbijies vīrs, kurš bija novērsies, lai uzliktu ēsmu. Viņš centās sievu piecelt, un viņa krekls acumirklī kļuva sarkans no asinīm. Nils saprata, ka nedrīkst vilcināties, un piezvanīja ārstajai palīdzībai, un centās apturēt asiņošanu.

“Es liku ēsmu, un atrados ar muguru pret sievu. Pēc mirkļa viņa jau gulēja pie manām kājām un teica: “Man kaut kas trāpīja”, stāsta vīrs Nils.

Sieviete tikai steidzami nogādāta slimnīcā. Rētu sašuva ārsti. Pēc ārstu vārdiem, tā bija tik dziļa, ka gandrīz aizsniedza vairogdziedzeri. Belinda brīnumainā kārtā palika dzīva. Kas attiecas uz zivi – tā laivā nomira, bet to apēst neviens neriskēja.

avots: life.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru