Ņemiet sauju arbūzu sēklu un iemetiet vārošā ūdenī: rezultāts jūs pārsteigs!

Par arbūzu sēkliņu lietderību es uzzināju pavisam netīšām. Viens mans paziņa bija Ķīnā un pastāstīja, ka tur vietējie iedzīvotāji gatavo šīs sēklas tāpat kā mēs ķirbju. Tās ir ļoti garšīgas apceptas sviestā ar garšvielām. Šis ēdiens skaitās lieliska cērmju profilakse.

Arbūzu sēklas

Šodien es padalīšos ar 2 vienkāršām receptēm, brīnum-sēkliņu izmantošanai veselības uzlabošanā. Lietoju šos līdzekļus pēdējā laikā un ļoti priecājos par labsajūtas izmaiņām! Riboflavīns, fosfors, kalcijs, cinks, cinks, grupas B vitamīni – visu šo bagātību satur viena arbūza sēkla… Tagad es tās vairs nesviežu ārā.

Arbūzu sēklu novārījums

Sastāvdaļas:

5 ēdk. jēlas arbūza sēklas;

1 l auksts ūdens.

Gatavošana:

  1. Sasmalcini sēklas piestā, aplej ar aukstu ūdeni. Uzvāri.
  2. Novāri sēklas 45 minūtes.
  3. Izkās novārījumu un lieto pa 1 glāzei 3 reizes dienā.

Arbūza sēklu novārījums —lielisks urīndzenošs līdzeklis, to bieži izmanto, lai ātrāk novājētu. Tāpat šis dzēriens tiek lietots prostatīta profilaksei un ārstēšanai. Tāda arbūzu tēja ir efektīva hipertonijas gadījumā: es ļoti nopriecājos, kad man normalizējās asinsspiediens, ar kuru visu laiku bija problēmas!

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru