Neignorējiet šos simptomus – tie jūs brīdina par briesmām

Vai jūs zināt, ka mūsu ķermenis mūs spēj brīdināt, kad kaut kas ir ne tā? Un mēs nekādā gadījumā nedrīkstam ignorēt šos mūsu ķermeņa simptomus. Šodien mēs jūs iepazīstināsim ar tipiskiem simptomiem, kas nozīmē, ka jūsu ķermenī trūkst kādi vitamīni.

Roku, kāju vai citu ķermeņa daļu nieze vai dedzinoša sajūta

Ja jūs izjūtat roku vai kāju niezi vai tirpšanu, tas var nozīmēt, ka jums ir vitamīnu B6, B9 un B12 trūkums. Šie vitamīni ir ārkārtīgi svarīgi tieši nervu sistēmai. Ja jums ir vitamīna B deficīts, tas var novest pie anēmijas, depresijas un noguruma. Lai risinātu šo problēmu, uzturā vairāk lietojiet sparģeļus, spinātus, bietes, visu veidu pupiņas un piena produktus.

Sarkani un balti pumpām līdzīgi izaugumi uz vaigiem, rokām un gurniem

Šie simptomi var norādīt uz hormonu disbalansu, dažos gadījumos tam par iemeslu var būt A un D vitamīna vai taukskābju trūkums. Vajadzētu vairāk lietot produktus, kuros ir daudz labo tauku, biežāk ēst riekstus un sēklas, piemēram, linsēklas. Pie tam vajag uzturā lietot arī zaļos lapu dārzeņus, burkānus un piparus, kas palielinās A vitamīna daudzumu. Tāpat arī variet mēģināt ēst vairāk piena produktu.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru