“Nedrīkst kaitināt vecmāmiņu, viņa, pirmām kārtām, ir karaliene!”: Sussex Royal zīmola vairs nav

Karaliene un viņas amatpersonas nolēma dot vēl vienu triecienu Harija un Meganas attiecībām. Šoreiz cieta viņu zīmols, kuru viņi ļoti rūpīgi veidoja. Viņi gribēja ražot savus produktus: drēbes, grāmatas, apavus un tā tālāk. Viņi to visu nosauca par Sussex Royal.

LASI VĒL: Plašsaziņas līdzekļi: Karaliene Elizabete II piespieda Meganu Marklu iesaldēt olšūnas

Pāra profilam Instagram seko aptuveni 11 miljoni cilvēku. Turklāt viņiem ir arī interneta vietne, kurā viņi ir ieguldījuši daudz naudas. Straujā attīstība notika pateicoties karaliskajam vārdam, kas nodrošināja lielus panākumus.

Tagad pārim viss būs jāsāk no jauna, bet viņi vairs nevar izmantot līdzšinējo nosaukumu.

Atgādinām, ka janvārī princis Harijs un viņa sieva Megana skaļi paziņoja, ka pamet karalisko ģimeni. Viņi plāno dzīvot patstāvīgi un sevi nodrošināt paši, vairs nepildot pienākumus, kas saistīti ar karalisko pili.

Tas pārsteidza gan Elizabeti, gan prinčus Čārlzu un Viljamu. Visa karaliskā ģimene bija šokēta par šo lēmumu. Viņi mēģināja apturēt pāri, dot viņiem laiku pārdomām, bet viņi atteicās to darīt, sakot, ka ir stingri pārliecināti par savu lēmumu. Protams, neviens to tā vienkārši neatstāja. Tagad Meganai un Harijam būs jācieš no karaliskās ģimenes “sankcijām”.

Ja reiz nolēmuši aiziet – tad, tas arī viss. Pašiem būs jāpelna naudu, bez kroņa palīdzības. Viņiem jau tā tika dots pārāk daudz. Bekingemas pils sniedza savu komentāru šajā jautājumu: “Aiziešana diemžēl ir neizbēgama. Mēs neko nevarējām izdarīt, bet mēs  neplānojam viņus tik vienkārši palaist. Viņi vairs nevarēs izmantot karalisko vārdu. Jā, viņi ieguldīja daudz darba zīmola izveidē, bet karalienei vienkārši nebija iespējas rīkoties citādi.”

LASI VĒL: Maksims Galkins un viņu bērni aizkustinoši apsveica Allu Pugačovu dzimšanas dienā

Acīmredzot, sākotnēji pāris plānoja atrasties gan iekš, gan ārpus karaliskās ģimenes, bet viņiem tas neizdevās. Lai gan karaliene pret viņiem joprojām izturas normāli. Viņa vienkārši nedrīkst tik vienkārši piedot viņiem viņu skaļās un pārgalvīgās darbības, pretējā gadījumā visi pārējie to nesapratīs.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru