Necelieties augšā no gultas, kamēr notiks izdarīti šie trīs vingrojumi

Mūsdienu dzīves ritms burtiski grauj mūsu organismu.

Mēs esam pieraduši, ka ir jāķeras pie darbiem uzreiz pēc pamošanās — un tad vēl žēlojamies par enerģijas trūkumu. Bērnībā mūs visus brīdināja par rīta rosmes nepieciešamību, tad kāpēc jūs to nedarāt? Protams, mums nav laika. Lūk, trīs paši vienkāršākie vingrinājumi, kurus var veikt neizlienot no gultas. Rezultāts būs pārsteidzošs, izmēģinat, neslinkojat!

Locītavu stiepšana.

Iedomājieties, ka sēžaties lotosa pozā guļot. Kreisās kāju uzliekat uz saliektu labās kājas ceļgalu, ar abām rokām apņemat labo ceļgalu. Noturaties piecas sekundes, tad mainat kāju. Procesu atkārtojat piecas, sešas reizes.

Rausītis.

Vēl viens vienkāršs vingrinājums, kas sniedz patiesi apbrīnojumu ietekmi uz visu organismu. Guļot uz muguras, apņemat ceļgalus ar rokām, stiepjot tos sev klāt. Nofiksējat pozu desmit sekundes, pēc tam izdarāt vienas sekundes pārtraukumu un atkārtojat vingrinājumu vēlreiz. Kopumā jāveic 7 piegājienus.

Jostas daļas stiepšana.

Sēžot uz gultas malas, kājas noliekat uz grīdas. Stiepjoties uz leju, cenšaties ar roku pirkstu galiem pieskarties grīdai. Nofiksējat pozu piecas sekundes un var celties.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru