Nav ieteicams dzert karstu tēju! Tā paaugstina nopietnu onkoloģisko slimību risku

Barības vada vēzis – tā ir onkoloģiska saslimšana gremošanas sistēmas daļā, kas savieno muti ar kuņģi. Tieši vēzis visbiežāk šo orgānu skar. Galvenie simptomi ir apgrūtināta barības rīšana un nejauša svara zaudēšana.

Ja vēlaties pasargāt savu barības vadu no nevajadzīga stresa, piedāvājam izmantot speciālistu padomi, kā vārīt garšīgu un veselīgu tēju.

Tā kā ūdens ir svarīga dzēriena sastāvdaļa, tad vajadzētu pievērst uzmanību vārīšanas temperatūrai: baltajai un zaļajai tēja tie ir 75 – 85 grādi, melnajai un zāļu tējai – 97 – 100 grādi. Pēc tam, kad tēja ir uzvārīta, tai obligāti ir jāļauj atdzist. Tikai tā iespējams izbaudīt patieso šī cēlā dzēriena garšu!

LASI VĒL: Sieviete, kas izārstēja vēzi, dalās ar recepti, kas glāba viņas dzīvību!

Šim rakstam ir tikai informatīvs raksturs. Neveiciet pašārstēšanos un jebkurā gadījumā konsultējieties ar medicīnas speciālistu, pirms praksē izmēģināt jebkādu šajā rakstā sniegto informāciju. Redakcija negarantē nekādus rezultātus un nenes nekāda veida atbildību par kaitējumu, kāds var tikt radīs, izmantojot rakstā sniegto informāciju.

avots: fabiosa.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru