Mīlestības horoskops: Katrs no mums mīlestību sagaida un uztver savādāk

horoCilvēki mīl tik dažādi… Kā, lai zina, vai šīs attiecības nav tikai laika izšķiešana? Uzzini, vai Jums ir iespējama nākotne noskaidrojot to, ko Tu vērtē mīlestībā visaugstāk. Protams, neaizmirsti apskatīties arī sava partnera/es horoskopu…

Auns:

Kad runa ir par attiecībām, šī ārkārtīgi flirtējošā zodiaka zīme noteikti uzņemsies iniciatīvu. Viņi rīkojas ātri, ja ieraudzījuši kādu, kas viņiem patīk. Bet, lai spētu paturēt Auna uzmanību, personai jābūt tikpat enerģiskai un aizraujošai, kā pats Auns. Šī ir kaislīga zīme, kurai patīk piedzīvojumi. Kad deg, tad deg pamatīgi! Aunam ir raksturīgas virpuļviesulim līdzīgas dēkas. Bet, tiklīdz Auns saprot, ka tik tiešām ir iemīlējies, tas parasti ir uz mūžu. Ja vien ir pietiekoši daudz asumiņa un jautrības, kas spēj uzkurināt asinis, attiecības būs stipras un ilgtspējīgas.

Vērsis:

Ja tavs mīļotais/-ā ir Vērsis, tad sagatavojies būt pacietīgs/-a. Reti jutekliskais Vērsis, kuram tik ļoti svarīgi ir pieskārieni, nemīl tikt steidzināts jebkādā veidā, tas šo zīmi neuzbudinās. Parasti Vērša partneris/-e ir no tā paša sociālā statusa un loka, viņa/-as partnerim jāpiemīt tik pat spēcīgam intelektam, kā pašam Vērsim un dzīvē jātiecas pēc labākā. Vērsis savu pieķeršanos izrāda caur materiālām lietām – viņš/-a prot izvēlēties lieliskas dāvanas.

Lai lasītu tālāk, šķir nākamo lapu:

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru