Meitene vienkārši gribēja pieaudzēt skropstas. Pat sāpīgi skatīties uz rezultātu…

Lai šis kalpo kā mācība visiem!

Kosmetoloģe publicēja kādu rakstu, lai brīdinātu par lielām briesmām, kādas pastāv skropstu pieaudzēšanas gadījumos.

Biezas un garas skropstas ir kas tāds, ko gribētu teju jebkura sieviete. Neskaitot to, ka ir vesela virkne visdažādāko skropstu tušu, kuras “sola” skropstas pagarināt, padarīt apjomīgākas un izliektākas, ir iespējams skropstas arī pieaudzēt, izmantojot mākslīgās skropstas.

Mākslīgo skropstu pieaudzēšana kļūst aizvien populārāka, un saprotams, kādēļ. Atliek vien paciest pāris stundu garu procedūru, lai jūs gala rezultātā iegūtu Disneja princešu cienīgas skropstas, kuras turēsies pat pāris mēnešus.

Vairs nevajadzēs krāsot skropstas un ar tušu nejauši sev trāpīt acīs. Nebūs arī vairs katru vakaru jāņem nost skropstu tuša.

Taču kosmetologu ieteikums ir viens – dāmas, esiet uzmanīgas ar skropstu pieaudzēšanu. Noteikti izpētiet par to visu informāciju. Nekad neizmantojiet pašus lētākos variantus. Ņemiet vērā arī to, ka skropstu pieaudzēšanas laikā līme tiek klāta uz ļoti jutīgām jūsu ķermeņa vietām.

Kāda skaistumkopšanas salona īpašniece Austrālijā padalījās ar briesmu stāstu, kas var draudēt jebkurai dāmai, kas dodas pieaudzēt skropstas.

Salona “Emmaculate Beauty” īpašniece Emma Dhandžala publicēja fotogrāfiju, kurā attēlota neveiksmīga skropstu pieaudzēšana.

Šķir nākošo lapu un apskati iegūto rezultātu

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru